Mortal Kombat 11 Kitana Reveal Trailer

Mortal Kombat 11 Kitana Reveal Trailer

Nog een dag, nog een andere Mortal Kombat 11-trailer lijkt het wel.Deze keer bracht het officiële Mortal Kombat 11 YouTube-kanaal een trailer uit die Kitana bevestigt.

video

Mortal Kombat royalty heeft ons gezegend met haar aanwezigheid. Kitana sluit zich aan bij de cast van Mortal Kombat 11.

Over Kitana

Prinses Kitana is 10.000 jaar oud, maar wordt in haar koninkrijk Edenia als jong beschouwd en heeft de uitstraling van een jonge vrouw.

Door de jaren heen is ze van groot belang geworden; eerst als de loyale stiefdochter van Shao Kahn, vervolgens als zijn vijand, zichzelf uit zijn greep rukken en haar thuiswereld van Edenia bevrijden. Ze leidde ook een leger naar Outworld om elke kans te bestrijden dat Shao Kahn opnieuw aan de macht zou komen.

Ze deelde een subtiele liefdesbelang met Mortal Kombat-kampioen Liu Kang, zelfs nadat hij werd vermoord door de dodelijke alliantie. Hoewel ze het grootste deel van haar leven loyaal was aan Shao Kahn, verraadde ze hem uiteindelijk en richtte ze zich op de Earthrealmers.

Haar verraad was vooral het gevolg van groeiende twijfels over de moraliteit van haar daden en de daaruit voortvloeiende schuldgevoelens, evenals woede over de ontdekking van de waarheid over haar verleden en haar ware vader, wijlen koning Jerrod.

Mortal Kombat 11 cast

Ze sluit zich aan bij de grote verzameling speelbare personages die fans voor zichzelf kunnen uitproberen wanneer de game op 23 april op meerdere platforms wordt uitgebracht, waaronder de Nintendo Switch.

De Nintendo Switch-versie verschijnt op 10 mei in Europa.

Ad