Mortal Kombat 11 – Mileena gameplay trailer

Mortal Kombat 11 – Mileena gameplay trailer

NetherRealm Studios en Warner Bros lieten wat beeldmateriaal zien van de machtige Mileena in actie in de ultra-gewelddadige Mortal Kombat 11.

De moordenaar met dubbele sai lijkt het een en ander te hebben geleerd van SEGA’s mascotte Sonic the Hedgehog in haar moveset. Je kunt Mileena krijgen als onderdeel van de Kombat Pack 2 DLC die op dinsdag 17 november wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over Mileena

Mileena is het product van Shang Tsungs duivelse kloonexperimenten: een perfecte mix van Tarkataanse wreedheid en atletische gratie. Mileena, door Kronika naar voren gebracht in de tijdlijn, heeft gehoord van haar tragische toekomst. Haar vijanden moeten zich nu onderwerpen of sterven.

Mileena is een speler en af ​​en toe een baas uit de Mortal Kombat-serie vechtspellen. Ze is een sluipmoordenaar met dubbele sai en fungeert als de boze tweeling en magenta paletruil van prinses Kitana in Mortal Kombat II in 1993.

Ze is in de Mortal Kombat-spellen gepromoot als het semi-ironische sekssymbool, vooral sinds Mortal Kombat: Deception toen ze begon met het dragen van meer onthullende outfits.

Ad