Mortal Kombat 11 – Netherrealm Studios beëindigd ondersteuning

Mortal Kombat 11 – Netherrealm Studios beëindigd ondersteuning

Sinds Mortal Kombat 11 oorspronkelijk werd uitgebracht in 2019 op meerdere platforms, waaronder de Nintendo Switch, kreeg het meer speelbare personages en nog meer verhaalinhoud via DLC.

Het was slechts een kwestie van tijd, maar die lange rit is officieel voorbij.

Netherrealm Studios heeft via het officiële Mortal Kombat Twitter-account bevestigd dat “NetherRealm zich nu richt op zijn volgende project en na meer dan twee jaar Mortal Kombat 11 te hebben ondersteund, is de DLC voor de game, inclusief personages, tot een einde gekomen. einde”.

Over Mortal Kombat 11

Mortal Kombat is terug en beter dan ooit in de volgende evolutie van de iconische franchise. De geheel nieuwe Custom Character Variations geven je ongekende controle om de vechters aan te passen en ze je eigen te maken.

De nieuwe grafische engine die elk verpletterend, oogverblindend moment laat zien, brengt je zo dicht bij het gevecht dat je het kunt voelen. En met een selectie van nieuwe en terugkerende Klassic Fighters, zet Mortal Kombat’s beste filmische verhaalmodus de epische saga voort die al meer dan 25 jaar in de maak is.

Ad