Mortal Kombat 11 – Officiële Frost Reveal Trailer

Mortal Kombat 11 – Officiële Frost Reveal Trailer

Het Mortal Kombat YouTube-account heeft de officiële trailer geüpload voor de langverwachte terugkeer van Frost in Mortal Kombat 11 te onthullen.

video
play-rounded-fill

Kun je de kilte in de lucht voelen? Frost maakt haar langverwachte terugkeer naar kombat in # MK11.

Over Frost

Frost maakte haar eerste verschijning in Mortal Kombat: Deadly Alliance als leerling van Sub-Zero, en nam het karakterarchetype van de al te ambitieuze beginneling aan. Haar toewijding aan vechten en leren wordt overschaduwd door haar arrogantie en vijandigheid tegenover iedereen die zij als groter dan haar beschouwt, inclusief haar eigen sifu en Sonya.

Toen Sub-Zero historische vrede sloot met de vijand van zijn clan, Scorpion, daagde de uitdagende Frost haar grootmeester uit als ongeschikt om te leiden. Sub-Zero versloeg haar echter en verbande haar. Jarenlang zocht ze de macht om hem te vernietigen.

Haar kans op dominantie kwam aan toen Kronika haar in dienst nam om haar te helpen de tijdlijn opnieuw in te stellen en Frost beloofde dat ze de Lin Kuei zou leiden, niet Sub Zero. Frost werd zwaar gecensureerd door Kronika en hielp Sektor en Cyrax het cyberinitiatief opnieuw op te starten in overeenstemming met het plan van Kronika. Ze werd door Raiden gebruikt om contact te maken met de andere cyborgs, sloot ze af en verwijderde hun bedreiging die ze aan zijn verzet tegen Kronika toonden.

Ad