Mortal Kombat 11 – Old vs New Skool Trailer vrijgegeven

Mortal Kombat 11 – Old vs New Skool Trailer vrijgegeven

NetherRealm Studios en Warner Bros. Interactive Entertainment hebben drie andere vechters bekend gemaakt die onderdeel zijn van de Mortal Kombat 11 cast voor Nintendo Switch!

video
play-rounded-fill

De nieuwe set speelbare personages voor het spel zijn Liu Kang, Kung Lao en Major Jackson “Jax” Briggs. Bovendien biedt de nieuwe trailer een fantastische mix van personages uit het verleden en het heden in de Mortal Kombat-serie.

Mortal Kombat 11 cast breidt uit

Liu Kang

De grootste van de Shaolin-monniken, was een wees geadopteerd en getraind in de gevechtskunsten door de Shaolin-orde. Hij werd uitgekozen door Raiden om de Mortal Kombat-kampioen en chief-verdediger van Earthrealm te worden.

Kung Lao

Hij sloot zich aan bij de Shaolin-monniken in een zoektocht om de nieuwe Mortal Kombat-kampioen van Earthrealm te worden. Roekeloos en rebels, maar moedig en ontembare vecht Kung Lao om zijn glorieuze voorouders waardig te zijn.

Majoor Jackson “Jax” Briggs

Hij was een gedecoreerde veteraan van de Special Forces wiens leven voor altijd veranderde toen hij vocht in het Mortal Kombat-toernooi. Zijn plicht was nu duidelijk – hij zou Earthrealm verdedigen tegen Outworld en de Netherrealm.

Ad