Mortal Kombat 11 – Rain trailer

Mortal Kombat 11 – Rain trailer

Warner Bros en NetherRealm Studios hebben een nieuwe trailer uitgebracht met de nieuw aangekondigde Rain.

Het personage zal beschikbaar zijn als downloadbare content via het Kombat Pack 2, dat op 17 november uitkomt, en ook Mortal Kombat 11 Ultimate.

video
play-rounded-fill

Rain in Mortal Kombat 11

Verwelkom de terugkeer van de halfgod uit Eden, Rain. Als zoon van de god Argus, Edenia’s goddelijke beschermer, hanteert Rain een magische kracht die hem in staat stelt om water en bliksem te gebruiken, dimensionale kloven te openen naar een voorheen onbekend waterrijk en zelfs zichzelf vloeibaar te maken om aanvallen te vermijden.

Hij is ook uitgerust met een dodelijke katar om tegenstanders te hakken en neer te steken terwijl hij vecht voor zijn plaats in Edenia’s pantheon. Rain voegt zich op 17 november als nieuwe speelbare jager aan de selectie als onderdeel van Mortal Kombat 11 Ultimate en Kombat Pack 2.

Kombat-pakket 2

Kombat Pack 2 geeft toegang tot 4 nieuwe speelbare personages, evenals eerder uitgebrachte content, waaronder Goro, Kold War Skin Pack en 2 Klassic Fatality Packs. Nieuwe personages zijn onder meer Horror-icoon Leatherface en de Xenomorph van Alien. Bo ’Rai Cho en Triborg de Cyber ​​Ninja maken het aanbod compleet. Bevat ook het Apocalypse-pakket met drie nieuwe personageskins.

Ad