Mortal Kombat 11 vergeleken

Mortal Kombat 11 vergeleken

Vraag je jezelf af of de Nintendo Switch-port van Mortal Kombat 11 een goed gevecht kan leveren tegen de PS4-versie? Dankzij ContraNetwork kun je dat nu controleren;

video
play-rounded-fill

Hoewel de textuurkwaliteit van de Nintendo Switch-versie allerminst zacht is, weet hij tijdens het spelen een even soepele framerate als de PS4-versie te behouden! En is dat niet altijd de deal geweest voor Nintendo … gameplay over graphics?

Hoe vind je je dat Mortal Kombat 11 het doet?

Over Mortal Kombat 11

Net als de vorige twee games in de serie is Mortal Kombat 11 een 2.5D-vechtspel. Naast de terugkerende Fatalities en Brutaliteiten worden nieuwe gameplay-functies geïntroduceerd, zoals Fatal Blows en Krushing Blows.

Fatale klappen zijn speciale bewegingen die lijken op de röntgenbewegingen in Mortal Kombat X. Net als röntgenbewegingen hebben fatale klappen een grote hoeveelheid schade, maar anders dan ze komen ze alleen beschikbaar als de gezondheid van een speler onder de 30% zakt en kan slechts één keer per wedstrijd worden uitgevoerd.

Krushing Blows zijn een speciale filmische variatie van een bepaalde speciale zet, geactiveerd wanneer aan bepaalde vereisten wordt voldaan, het meest lijkt op Brutalities in het vorige spel

Mortal Kombat 11 voor Nintendo Switch is officieel al gelanceerd, maar in Europa zullen we tot 10 mei moeten wachten om hem fysiek aan te komen.