Mortal Kombat 11’s Friendship Finishers + Aftermath Verhaaluitbreiding

Mortal Kombat 11’s Friendship Finishers + Aftermath Verhaaluitbreiding

Kijk je uit naar de Mortal Kombat 11 Aftermath-update die nieuwe personages, functies en een nieuwe verhaalervaring zal toevoegen?

Een nieuwe blik op wat er gaat komen, is de volgende!

Netherrealm heeft meer beelden vrijgegeven van de terugkerende Friendship Finisher-mechaniek, waar de gewelddadige personages van de game deelnemen aan frivole activiteiten zoals barbecueën en touwtjespringen in plaats van elkaar te vermoorden.

video

Evenzo hebben we nu weer een preview van de aanstaande uitbreiding van het Aftermath-verhaal – met Sheeva, Shang Tsung en meer die in een moeilijke situatie komen …

video

All of this new content will be landing in Mortal Kombat 11 on 26 May 2020. 

Al deze nieuwe content zal op 26 mei 2020 in Mortal Kombat 11 landen.

Over Aftermath

Ervaar Mortal Kombat’s allereerste grote uitbreiding ooit. Aftermath bevat een gloednieuw filmisch verhaal waarin vertrouwen en bedrog centraal staan. Vuurgod Liu Kang, de nieuwe bewaker van tijd en beschermer van Earthrealm, probeert de toekomst veilig te stellen die hij voor ogen heeft.

Om dit te doen, wordt hij gedwongen de hulp in te roepen van een aantal onwaarschijnlijke bondgenoten en bekende vijanden. Spelers zullen moeten beslissen wie ze kunnen vertrouwen en wie ze moeten verslaan met het lot op het spel. Bouw een nieuwe geschiedenis.

Bevat:

  • Gloednieuw filmisch verhaal
  • 3 nieuwe speelbare vechters – Sheeva, Fujin en gast RoboCop
  • 3 nieuwe skinpakketten, die in de loop van de tijd worden uitgebracht
Ad