Mortal Kombat Kollection Online beoordeeld in Europa

Mortal Kombat Kollection Online beoordeeld in Europa

PEGI beoordeelde weer eens eenMortal Kombat-titel. Ze beoordeelden Mortal Kombat Kollection Online, welke was gepland als een geremasterde verzameling van de eerste drie Mortal Kombat-titels.

Hoewel het project kennelijk in april 2019 werd gesloopt, kan deze nieuwe beoordeling betekenen dat het project sindsdien is nieuw leven ingeblazen.

Kombat Kollection

Mortal Kombat Kollection Online is de originele Mortal Kombat-trilogie die Mortal Kombat-fans altijd al wilden hebben. Verbeterde kunst, gameplay en online functies bieden een ongelooflijke ervaring die de “klassics” nieuw leven inblaast …

Mortal Kombat Remastered, of Mortal Kombat Kollection Online, zou ook een nieuwe modus hebben, de Krypt-modus. Deze spelmodus was bedoeld om een ​​nieuwe manier te introduceren om de originele trilogie te spelen, en het was zijn taak om een ​​beeld te krijgen van hoe spelers met elkaar omgaan en zich door de spelmodus bewegen.

Of dat te er in zit, is op dit moment nog een vraag … maar de beoordeling lijkt veelbelovend. Welnu, ik ben in ieder geval iemand die hoopt dat het een behoorlijke Kollection zal zijn, ongeacht of dat het geval is.

Ad