Mortal Shell: Complete Edition – Plotseling uitgebracht

Mortal Shell: Complete Edition – Plotseling uitgebracht

Mortal Shell: Complete Edition is zojuist uitgebracht op de Nintendo Switch, meer dan een jaar na de eerste release van de game. Als onderdeel van een onverwachte release is de game beschikbaar gemaakt in de Nintendo eShop door Playstack en Cold Symmetry.

Fans zullen de actie-rollenspelgame herkennen die is opgenomen in de Complete Edition van Mortal Shell. Voor deze versie voor de Nintendo Switch zijn alle inhoudsupdates en downloadbaar materiaal inbegrepen.

video
play-rounded-fill

Over Mortal Shell: Complete Edition

Mortal Shell: Complete Edition is de eerste release in zijn soort en combineert alle eerder uitgebrachte inhoudsupdates en het eerder uitgebrachte downloadbare materiaal.

De game-veranderende Virtuous Cycle-extensie is opgenomen in Mortal Shell: Complete Edition. Het is een totaal nieuwe roguelike-modus die willekeurige en repetitieve brutaliteit toevoegt aan Fallgrim.

Hadern, die in het verleden als je ongrijpbare instructeur diende, is ook aanwezig en is nu aan jou om te beheersen als het vijfde bezitbare en speelbare personage in Mortal Shell.

Bovendien is de inhoudsupdate Rotten Autumn opgenomen in de Complete Edition van Mortal Shell. Deze update bevat veel nieuwe functies, waaronder een sterke nieuwe beeldmodus, een nieuwe mini-zoektocht en alternatieve muziek voor baasgevechten, gecomponeerd door de black metalband Rotting Christ.

De complete editie van Mortal Shell is nu te koop in de Nintendo eShop voor de prijs van $ 29,99.

Ad