MotoGP 19 komt in Juni

MotoGP 19 komt in Juni

Motorsportfanaten moeten MotoGP 19 in de gaten houden voor het Nintendo Switch-platform. De game gaat op 6 juni naar andere systemen met het team dat verwacht dat de Nintendo Switch-versie een paar weken later zal arriveren.

video

MotoGP 19 details

Super presterende AI met neurale netwerken

Om de gemeenschap het moeilijkste niveau van uitdaging te bieden, was het nodig om een ​​nieuw paradigma, een revolutie, te introduceren. Milestone en Orobix – een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische oplossingen voor kunstmatige intelligentie – werkten meer dan twee jaar aan een revolutionair AI-systeem op basis van Neural Networks. Het resultaat? Een AI ongelooflijk snel op schema met extreem realistisch gedrag.

Een vernieuwde multiplayer-ervaring

Met nieuwe Dedicated-servers zal multiplayer-ervaring in MotoGP ™ 19 ongelooflijk soepel en bevredigend zijn. Geen vertraging, geen excuses in geval van een nederlaag! Samen met betere prestaties krijgt de multiplayer-modus nu een gloednieuwe Race Director-modus om online uitdagingen met vrienden nog aantrekkelijker te maken.

Een sprong in de legende

Een van de meest geliefde gamemodi voor MotoGP ™ -liefhebbers komt terug. Met Historical Challenges kunnen spelers in de laarzen van legendarische renners stappen en opnieuw rivaliteit beleven die de geschiedenis van MotoGP ™ heeft gemaakt!

Een stijl voor elke rijder

In MotoGP ™ 19 zijn er veel nieuwe tools om een ​​unieke rijder te maken, die kiest uit de grootste selectie van de meest geliefde accessoires en merken; met grafische editors kun je je eigen zelf ontworpen helm maken, net zoals echte MotoGP ™ -kampioenen doen en om racenummers en lagere butt-patches te ontwerpen.

Een nieuwe klasse van competitie

Net als in het echte MotoGP ™ 2019-seizoen is dit jaar het debuut van de nieuwe FIM Enel MotoE ™ World Cup, waar zero-emission motorfietsen zullen uitdagen op enkele van de meest beroemde circuits van het MotoGP ™ kampioenschap.

Na twee succesvolle edities bevestigen Dorna en Milestone ook dit jaar het MotoGP ™ eSport Championship, waar spelers van over de hele wereld zullen uitdagen om de titel van wereldkampioen te winnen.

Deze derde editie van het MotoGP ™ eSport Championship zal een vernieuwde formule hebben om het nog spectaculairder en concurrerender te maken; meer informatie zal later dit jaar bekend worden gemaakt.

Ad