MotoGP 19 komt in Juni

MotoGP 19 komt in Juni

Motorsportfanaten moeten MotoGP 19 in de gaten houden voor het Nintendo Switch-platform. De game gaat op 6 juni naar andere systemen met het team dat verwacht dat de Nintendo Switch-versie een paar weken later zal arriveren.

video
play-rounded-fill

MotoGP 19 details

Super presterende AI met neurale netwerken

Om de gemeenschap het moeilijkste niveau van uitdaging te bieden, was het nodig om een ​​nieuw paradigma, een revolutie, te introduceren. Milestone en Orobix – een bedrijf dat gespecialiseerd is in technische oplossingen voor kunstmatige intelligentie – werkten meer dan twee jaar aan een revolutionair AI-systeem op basis van Neural Networks. Het resultaat? Een AI ongelooflijk snel op schema met extreem realistisch gedrag.

Een vernieuwde multiplayer-ervaring

Met nieuwe Dedicated-servers zal multiplayer-ervaring in MotoGP ™ 19 ongelooflijk soepel en bevredigend zijn. Geen vertraging, geen excuses in geval van een nederlaag! Samen met betere prestaties krijgt de multiplayer-modus nu een gloednieuwe Race Director-modus om online uitdagingen met vrienden nog aantrekkelijker te maken.

Een sprong in de legende

Een van de meest geliefde gamemodi voor MotoGP ™ -liefhebbers komt terug. Met Historical Challenges kunnen spelers in de laarzen van legendarische renners stappen en opnieuw rivaliteit beleven die de geschiedenis van MotoGP ™ heeft gemaakt!

Een stijl voor elke rijder

In MotoGP ™ 19 zijn er veel nieuwe tools om een ​​unieke rijder te maken, die kiest uit de grootste selectie van de meest geliefde accessoires en merken; met grafische editors kun je je eigen zelf ontworpen helm maken, net zoals echte MotoGP ™ -kampioenen doen en om racenummers en lagere butt-patches te ontwerpen.

Een nieuwe klasse van competitie

Net als in het echte MotoGP ™ 2019-seizoen is dit jaar het debuut van de nieuwe FIM Enel MotoE ™ World Cup, waar zero-emission motorfietsen zullen uitdagen op enkele van de meest beroemde circuits van het MotoGP ™ kampioenschap.

Na twee succesvolle edities bevestigen Dorna en Milestone ook dit jaar het MotoGP ™ eSport Championship, waar spelers van over de hele wereld zullen uitdagen om de titel van wereldkampioen te winnen.

Deze derde editie van het MotoGP ™ eSport Championship zal een vernieuwde formule hebben om het nog spectaculairder en concurrerender te maken; meer informatie zal later dit jaar bekend worden gemaakt.