Moving Out Demo in de Nintendo eShop

Moving Out Demo in de Nintendo eShop

PQube heeft een gratis demo voor bewegende simulator Moving Out uitgebracht in de Nintendo Switch eShop. Naast de demo is pre-purchase nu ook beschikbaar.

Voor fans van coöperatief gamen is Moving Out een op actie, puzzel en fysica gebaseerde bewegingssimulator die een geheel nieuwe betekenis geeft aan ‘couch co-op’.

video
play-rounded-fill

Over Moving Out

Speel alleen of lokaal met vrienden in meer dan 50 levels in arcade-, verhaal- en versus-modi. Moving Out wordt op 28 april gelanceerd op de Nintendo Switch, met een pre-aankoop voor de game die nu beschikbaar is.

Moving Out is een belachelijke op fysica gebaseerde bewegingssimulator die een nieuwe betekenis geeft aan “couch co-op”!

Verhuis vooraf en ontvang het pakket Werknemers van de maand om ontroerende grootsheid te bereiken!

Met het pakket “Medewerkers van de maand” begint je carrière met Smooth Moves aan een opwindende start. Elk lid van deze groep enthousiaste verhuizers zit boordevol passie voor handenarbeid en wil echt hun proeftijd doorstaan.

  • Professor Inkle! Waarom met twee armen bewegen als je met acht kunt bewegen!
  • Bruce! Leuk, knuffelig en meedogenloos efficiënt!
  • Sprinkles! Een geweldige allrounder en ruikt heerlijk!
  • Wijzerplaten! Geeft klanten een geweldige ontvangst, druk gewoon niet op hun knoppen!

Word het beste bewegende team dat Packmore ooit heeft gezien met dit team van betrouwbare verhuizers! Ben je klaar voor een opwindende meubelcarrière? Als nieuw gecertificeerde meubelarrangement- en relocatietechnicus, neem je overal in de stad Packmore verhuisklussen aan.

Smooth Moves is misschien niet het grootste verhuisbedrijf, maar er is geen taak die te gevaarlijk of vreemd is voor dit drukke team van doorzetters. Laat je bedrijf groeien tot nieuwe hoogten, rekruteer kleurrijke aanpasbare personages en red je stad van meubelgevaar!

Wat heeft Smooth Moves te bieden, vraag je?

Co-op!

Geniet als solo-contractor solo van de verhaalmodus of werk samen met een paar vrienden. Maximaal vier spelers kunnen gezellig op de bank zitten om te discussiëren over de beste manier om een ​​bank te verplaatsen. Test je vaardigheden EN je vriendschap!

Fysica !

Staan vervelende deuren en ramen in de weg van je meubels? Schiet er gewoon doorheen met natuurkunde! Til, gooi en beuk je een weg naar de snelste tijden!

Actie!

Leer de touwen in een reeks steeds onzekere en fantastische verhuisklussen. Hoe een bed van punt A naar punt B komt, is nooit een rechte lijn, dus gooi de trainingshandleiding weg en wees creatief!

Avontuur!

Elk verhuisbedrijf begint klein, maar naarmate uw reputatie stijgt, geldt dat ook voor uw bestemmingen. Beweeg door slaperige buitenwijken, waanzinnige boerderijen, spookhuizen, virtual reality en land daarbuiten!

Personages

Rekruteer een unieke cast van kleurrijke personages, elk boordevol passie voor handenarbeid!

Assist-modus!

Ben je een groentje? Geen probleem! Pas de moeilijkheidsgraad van het spel aan zodat iedereen kan spelen!

Iedereen die Moving Out nu wil proberen, kan naar de Nintendo eShop op de Nintendo Switch om een ​​gratis demo te bekijken.

Ad