Moving Out – Gratis Update – Moving In

Moving Out – Gratis Update – Moving In

Team17 heeft aangekondigd dat een gratis Moving In-update voor Moving Out onderweg is naar consoles. In het bijzonder keert de update 12 levels in het spel om, zodat spelers in plaats daarvan meubels in huizen moeten plaatsen!

De nieuwe inhoud, die binnenkort gratis op consoles en pc verschijnt, zet de game op zijn kop en beantwoordt de ultieme vraag: wat gebeurt er met de dingen die spelers in de verhuiswagen gooien?

video
play-rounded-fill

De chaotische, lokale multiplayer-gameplay van Moving Out speelt zich af in de wereld van Packmore, waarbij maximaal vier spelers samenwerken als Furniture Arrangement and Relocation Technicians (FART’s) om meubels efficiënt en creatief te verplaatsen van appartementen, kantoren, herenhuizen en meer, in de snelst mogelijke tijd.

Moving In update

De ‘Moving In’ -update is beschikbaar in 12 van de originele levels van de game en geeft spelers de nieuwe taak om het busje uit te pakken en items in hun nieuwe huis te plaatsen; het voegt ook een nieuwe ‘auto snap’-optie toe aan de assist-modus om spelers te helpen items precies te positioneren waar ze nodig zijn.

De update voegt ook de optie toe voor spelers om de shirts van hun personage aan te passen, en introduceert twee gloednieuwe dansbewegingen: The Prospector en Loveshack!

Belangrijkste kenmerken

  • Coöperatie op de bank: spelers kunnen Moving Out solo opnemen of de hulp inroepen van maximaal drie vrienden in lokale coöperatieve multiplayer-gameplay, terwijl ze erachter komen hoe ze op de snelst mogelijke manier items in de verhuiswagen kunnen krijgen !
  • Locatie, locatie, locatie: geen enkele beweging is te groot, te klein of te raar. Werk door slaperige buitenwijken, waanzinnige boerderijen, spookhuizen en ga zelfs de ruimte in om klanten tevreden te houden!
  • Fysica: moet u een groot meubelstuk een trap af krijgen? De zwaartekracht is de beste vriend van F.A.R.T. Glazen deur in de weg? Sla er dwars doorheen. Dingen over leuningen gooien zal altijd sneller zijn dan ze over een lange weg te dragen.
  • Karakteraanpassing: kies uit een selectie verhuizers van mensen tot antropomorfe dieren en apparaten die kunnen worden aangepast aan de klus.
  • Ondersteuningsmodus: verhoogde tijdslimieten, niveaus die kunnen worden overgeslagen en het verwijderen van gevaren zijn slechts enkele van de beschikbare opties in de ondersteuningsmodus.
  • Toegankelijkheidsopties: dyslexievriendelijke tekst, schaalbare gebruikersinterface en opnieuw toe te wijzen toetsenbordbediening op Steam maken de Moving Out-ervaring zo inclusief mogelijk.