Moving Out komt op 28 April

Moving Out komt op 28 April

Team17 kondigde de releasedatum aan voor Moving Out, een partygame waarin je samen met je vrienden werkt om je meubels te verplaatsen.

De game wordt op 28 april 2020 digitaal voor Nintendo Switch gelanceerd.

video
play-rounded-fill

Over Moving Out

Team17 is verheugd aan te kondigen dat de nieuwste game van SMG Studio en DevM Games op 28 april wordt uitgebracht op Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ™ en pc. Bij Moving Out verplaatsen spelers meubels op steeds bizarere locaties in een snelle meubelsimulator die een nieuwe betekenis geeft aan ‘couch co-op’.

Grijp een vriend (of maximaal drie) en spring in wat multiplayer-verwijderingsplezier in Moving Out – zodra we de matras uit het zwembad hebben gevist, dat wil zeggen. De stad Packmore wacht op u en de inwoners moeten zo snel mogelijk verhuizen. Gelukkig voor hen zijn de vriendelijke meubelarrangementen en relocation technici (F.A.R.Ts) van het nieuw opgerichte ‘Smooth Moves’ verwijderingsbedrijf enthousiast om te helpen en deel te nemen aan de teruglopende arbeid.

Met een breed scala aan inclusieve karakteraanpassingsopties, variërend van hijabs tot brillen en rolstoelen, kunnen spelers hun dromen over het verwijderen van meubels waarmaken in een stijl die perfect voor hen is. Voor spelers die gewoon een extra helpende hand willen, zijn er opties om ervoor te zorgen dat iedereen gelijk van het spel kan genieten.

Een breed scala aan toegankelijkheidsfuncties staat open voor gebruik, inclusief maar niet beperkt tot; langere tijdslimieten, dyslexievriendelijke tekst, toetsenbord rebinding op pc, de mogelijkheid om niveaus over te slaan en een glijdende schaal voor de grootte van de gebruikersinterface.

Eigenschappen

  • Couch co-op. Spelers kunnen Solo Out verplaatsen of de hulp inschakelen van maximaal drie vrienden terwijl ze de snelste manier vinden om een ​​koelkast naar de bodem van een gebouw met vijf verdiepingen te krijgen zonder het te breken.
  • Locatie, locatie, locatie. Geen enkele beweging is te groot, te klein of te raar. Werk door slaperige buitenwijken, waanzinnige boerderijen, spookhuizen en ga zelfs de ruimte in om klanten tevreden te houden!
  • Physics. Moet je een groot meubelstuk een paar stappen naar beneden halen? Zwaartekracht is de beste vriend van F.A.R. Glazen deur in de weg? Breek er dwars doorheen. Dingen over relingen gooien zal altijd sneller zijn dan ze de hele weg rond dragen.
  • Aanpassing van tekens. Kies uit een selectie van verhuizers van mensen tot antropomorfe dieren en apparaten die kunnen worden aangepast aan de taak die moet worden uitgevoerd.
  • Assist-modus. Verhoogde tijdslimieten, niveaus die kunnen worden overgeslagen en het verwijderen van gevaren zijn slechts enkele van de beschikbare opties in de assist-modus.
  • Toegankelijkheidsopties. Dyslexie-vriendelijke tekst, schaalbare gebruikersinterface en opnieuw toe te passen toetsenbordbedieningen maken de Moving Out-ervaring zo inclusief mogelijk.
Ad