Moving Out – Launch Trailer

Moving Out – Launch Trailer

Team17, SMG Studio en DevM Games officieel vrijgegeven couch moving co-op game Moving Out voor Nintendo Switch.

Team17 heeft aangekondigd dat Moving Out, de couch moving, couch coöperative game van SMG Studio en DevM Games, vandaag is gelanceerd op Nintendo Switch ™, PlayStation 4, Xbox One en pc. Spelers kunnen solo of met maximaal drie vrienden werken in deze snelle, lokale multiplayer-verwijderingssimulator in de kleurrijke stad Packmore, terwijl ze meubels op een efficiënte en creatieve manier van punt A naar B proberen te verplaatsen.

video
play-rounded-fill

Over Moving Out

Meer dan 50 niveaus van appartementen, fabrieken, vliegtuigen en zelfs spookhuizen wachten op nieuw opgeleide meubelarrangement- en relocatietechnici (F.A.R.Ts), die de taak hebben om alles behalve het aanrecht in te pakken. Voor degenen die op zoek zijn naar een stage in meubelverplaatsing voordat ze fulltime gaan verhuizen, is er ook een Moving Out-demo beschikbaar op alle platforms.

Belangrijkste kenmerken

  • Couch co-op: spelers kunnen Moving Out solo spelen of de hulp inroepen van maximaal drie vrienden in lokale multiplayer coöperatieve gameplay, terwijl ze erachter komen hoe ze zo snel mogelijk items in de verhuiswagen kunnen krijgen !
  • Locatie, locatie, locatie: geen verplaatsing is te groot, te klein of te raar. Werk door slaperige buitenwijken, waanzinnige boerderijen, spookhuizen en ga zelfs de ruimte in om klanten tevreden te houden!
  • Fysica: moet u een groot meubelstuk een paar stappen naar beneden halen? Gravity is de beste vriend van F.A.R.T. Glazen deur in de weg? Sla er dwars doorheen. Dingen over balustrades gooien zal altijd sneller zijn dan ze de lange weg rond te dragen.
  • Aanpassing van personages: kies uit een selectie van verhuizers van mensen tot antropomorfe dieren en apparaten die kunnen worden aangepast aan de taak.
  • Ondersteuningsmodus: verhoogde tijdslimieten, niveaus die kunnen worden overgeslagen en het verwijderen van gevaren zijn slechts enkele van de opties die beschikbaar zijn in de ondersteuningsmodus
  • Toegankelijkheidsopties: dyslexievriendelijke tekst, schaalbare gebruikersinterface en opnieuw toewijsbare toetsenbordbedieningen op Steam maken de Moving Out-ervaring zo inclusief mogelijk