Mr. Driller Drillland – Code-In-Box fysieke release aangekondigd voor Europa

Mr. Driller Drillland – Code-In-Box fysieke release aangekondigd voor Europa

Bandai Namco Entertainment brengt Mr. Driller Drillland naar Europese winkels, hoewel het een code-in-the-box-deal wordt. Ja, dat is niet super.

Wat dat betekent is dat er geen Game Card in de case zit. In plaats daarvan krijg je alleen een downloadcode om de game in de Nintendo eShop in te wisselen. De enige regio’s die echt fysiek zijn vrijgegeven, zijn Japan, Zuidoost-Azië en Hong Kong / Taiwan.

En we hebben het geïmporteerd … wat we je aanraden te doen.

Over Mr. Driller Drilland

Het populaire puzzelspel “Mr. DRILLER DrillLand ”maakt zijn westerse debuut op de Nintendo Switch!

Je bent uitgenodigd voor een geheim pretpark dat bekend staat als ‘DrillLand’ – 500 meter onder de grond! Verken en verover de vijf “attracties” met eenvoudige, maar opwindende gameplay waar gasten van alle leeftijden van kunnen genieten!

  • Mr. DRILLER keert terug! – De eerste Mr. DRILLER-game voor de Nintendo Switch met bijgewerkte graphics en HD-tussenfilmpjes!
  • Graaf je een weg naar de overwinning! – Elk van de vijf attracties in DrillLand heeft zijn eigen set unieke spelregels. Kun jij je een weg banen door elke attractie en de eindbaas verslaan ?!
  • Competitieve multiplayer-modi! – Speel met maximaal 4 spelers op één console – race naar de finish of vecht het uit in “Free for All” of “Pairs”!
  • Doe het rustig aan! – Geheel nieuwe “Easy Mode” voor degenen die willen genieten van DrillLand in een rustig tempo!

De Mr. Driller Drillland code-in-box fysiek wordt op 7 augustus 2020 uitgebracht voor € 23,99 in Europa.