Mr. DRILLER DrillLand – Eerste 12 Minuten

Mr. DRILLER DrillLand – Eerste 12 Minuten

Ben je klaar om te genieten van de klassieke, baanbrekende gameplay van Mr. DRILLER DrillLand op de Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je de eerste 12 minuten bekijken.

Mr. DRILLER DrillLand ziet spelers in de schoenen van de cast van Mr. Driller – terwijl ze de geheimen opgraven die onder verschillende mysterieuze pretparkattracties liggen!

video
play-rounded-fill

Over Mr. DRILLER DrillLand

Het populaire puzzelspel “Mr. DRILLER DrillLand ”maakt zijn westerse debuut op de Nintendo Switch!

Je bent uitgenodigd voor een geheim pretpark dat bekend staat als ‘DrillLand’ – 500 meter onder de grond! Verken en verover de vijf “attracties” met eenvoudige, maar opwindende gameplay waar gasten van alle leeftijden van kunnen genieten!

  • Mr. DRILLER keert terug! – De eerste Mr. DRILLER-game voor de Nintendo Switch met bijgewerkte graphics en HD-tussenfilmpjes!
  • Graaf je een weg naar de overwinning! – Elk van de vijf attracties in DrillLand heeft zijn eigen set unieke spelregels. Kun jij je een weg banen door elke attractie en de eindbaas verslaan ?!
  • Competitieve multiplayer-modi! – Speel met maximaal 4 spelers op één console – race naar de finish of vecht het uit in “Free for All” of “Pairs”!
  • Doe het rustig aan! – Geheel nieuwe ‘Easy Mode’ voor degenen die in een rustig tempo door DrillLand willen graven!

Mr. DRILLER DrillLand is nu verkrijgbaar in de Switch eShop voor $ 29,99 USD.

Ad