Mr. DRILLER DrillLand komt uit op 25 Juni 2020

Mr. DRILLER DrillLand komt uit op 25 Juni 2020

De Nintendo Direct Mini bevestigde dat het klassieke Bandai Namco-pictogram MR. Driller keert terug op Nintendo Switch!

Mr. DRILLER DrillLand komt op 25 juni 2020 naar de Switch eShop – en ziet spelers verschillende pretparkthema’s aanpakken met klassieke Mr. Driller-gameplay! De titel ondersteunt ook maximaal 4 spelers voor lokale versus wedstrijden!

video

Can ya dig it suck.. oh verkeerde spel!

Het populaire puzzelspel “Mr. DRILLER DrillLand ”maakt zijn westerse debuut op de Nintendo Switch ™! Je bent uitgenodigd voor een geheim pretpark dat bekend staat als ‘DrillLand’ – 500 meter onder de grond! Verken en verover de vijf ‘attracties’ met eenvoudige, maar opwindende gameplay waar gasten van alle leeftijden van kunnen genieten!

  • Mr. DRILLER keert terug! – De eerste Mr. DRILLER-game voor de Nintendo Switch ™ met bijgewerkte graphics en HD-tussenfilmpjes!
  • Graaf je een weg naar de overwinning! – Elk van de vijf attracties in DrillLand heeft zijn eigen set unieke spelregels. Kun jij je een weg banen door elke attractie en de eindbaas verslaan ?!
  • Competitieve multiplayer-modi! – Speel met maximaal 4 spelers op één console – race naar de finish of vecht het uit in “Free-for-All” of “Pairs”!
  • Doe het rustig aan! – Geheel nieuwe “Casual Mode” voor degenen die willen genieten van DrillLand in een rustig tempo!
Ad