Murderous Muses: Een bovennatuurlijke Whodunit met procedureel gegenereerde puzzels

Murderous Muses: Een bovennatuurlijke Whodunit met procedureel gegenereerde puzzels

Samenvatting:

Murderous Muses is een aankomende FMV-game van D’Avekki Studios die procedurele generatie combineert met bovennatuurlijke elementen. Spelers nemen de rol aan van een bewaker die een procedureel gegenereerde galerij moet verkennen om aanwijzingen over een moordzaak te ontdekken. Het spel rolt elke keer dat je speelt opnieuw, zodat elke playthrough uniek is. Met zijn intrigerende uitgangspunt, uitdagende gameplay en indrukwekkende graphics en geluidsontwerp is Murderous Muses een uitstekende keuze voor fans van moordmysteries en puzzelspellen. De game wordt gelanceerd op 11 mei 2023 en is beschikbaar in de Switch eShop voor $ 12,99.


Moorddadige muzen: een bovennatuurlijke whodunit

Murderous Muses is een aankomende FMV-game van D’Avekki Studios, de makers van The Infectious Madness of Doctor Dekker, The Shapeshifting Detective en Dark Nights with Poe and Munro. De game wordt gelanceerd op 11 mei 2023 en belooft een unieke game-ervaring te bieden die procedurele generatie combineert met bovennatuurlijke elementen.

video
play-rounded-fill

Murderous Muses gameplay

In de kern is Murderous Muses een cold-case moordmysterie dat elke keer dat je speelt opnieuw rolt. De game speelt zich een jaar na de moord op de controversiële kunstenaar Mordechai Grey af. Op zijn sterfdag opent een nieuwe tentoonstelling met zes van zijn beroemdste portretten. Elk portret is een potentiële verdachte van de moord op de kunstenaar en het is aan de speler om aanwijzingen te vinden en deductie te gebruiken om de moordenaar te identificeren.

Spelers kruipen in de huid van een bewaker die in de griezelige uren van de nacht de galerij moet verkennen om de waarheid te vinden. De galerij is procedureel gegenereerd, met wisselende kamers en onverwachte wendingen die de speler betrokken en scherp houden. Door de Eyes of Mordechai te gebruiken, kunnen spelers de portretten tot leven brengen en het verleden herstellen om Grey’s moordenaar te vinden.

Murderous Muses is een oneindig herspeelbare bovennatuurlijke whodunit die spelers aanmoedigt om te kiezen hoe ze onderzoeken alsof het een kunstvorm is. De procedurele generatie van de game zorgt ervoor dat elke playthrough uniek is, met nieuwe puzzels om op te lossen en aanwijzingen om te ontdekken. Het uitgangspunt van de game is intrigerend en de gameplay belooft uitdagend en boeiend te zijn.

Beeld en geluid

Qua graphics en geluid ziet en klinkt Murderous Muses fantastisch. Het ontwerp van de 3D-galerij is indrukwekkend, met verschuivende kamers die bijdragen aan het gevoel van mysterie en spanning van de game. De sfeervolle muziek en geluidseffecten van de game zijn ook van topklasse, wat bijdraagt ​​aan de algehele onderdompeling in de game.

Murderous Muses kost $ 12,99 in de Switch eShop en pre-orders zijn momenteel open met 10% korting. Als je een fan bent van moordmysteries, FMV-games of procedurele generatie, dan is dit zeker een game om te proberen.

Conclusie

Kortom, Murderous Muses is een spannende nieuwe FMV-game die procedurele generatie combineert met bovennatuurlijke elementen. Het unieke uitgangspunt en de herspeelbaarheid van de game maken het een uitstekende keuze voor fans van moordmysteries en puzzelspellen. Het 3D-galerijontwerp en de sfeervolle geluidseffecten dragen bij aan de algehele onderdompeling van het spel, en de prijs is redelijk voor $ 12,99. Als je op zoek bent naar een nieuwe game om op je Switch te spelen, dan is Murderous Muses zeker de moeite van het bekijken waard.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat is moorddadige muzen?
    • Murderous Muses is een nieuwe FMV-game van D’Avekki Studios die procedurele generatie combineert met bovennatuurlijke elementen. De game is een coldcase-moordmysterie dat elke keer dat je speelt opnieuw speelt, en heeft een 3D-galerijontwerp met verschuivende kamers en onverwachte wendingen.
  • 2. Wanneer komt Murderous Muses uit?
    • Murderous Muses wordt gelanceerd op 11 mei 2023.
  • 3. Hoeveel kost Murderous Muses?
    • Murderous Muses kost $ 12,99 in de Switch eShop. Pre-orders zijn momenteel open met 10% korting.
  • 4. Hoe is de gameplay in Murderous Muses?
    • In Murderous Muses kruipen spelers in de huid van een bewaker die een procedureel gegenereerde galerij moet verkennen om aanwijzingen te vinden over een moordzaak. Het spel rolt elke keer dat je speelt opnieuw, zodat elke playthrough uniek is. Spelers moeten deductie gebruiken om de moordenaar te identificeren en puzzels op te lossen om geheime locaties te ontgrendelen.
  • 5. Wie heeft Murderous Muses ontwikkeld?
    • Murderous Muses is ontwikkeld door D’Avekki Studios, de makers van The Infectious Madness of Doctor Dekker, The Shapeshifting Detective en Dark Nights with Poe and Munro.
  • 6. Is Murderous Muses beschikbaar op andere platformen naast de Switch?
    • Vanaf nu is Murderous Muses alleen aangekondigd voor de Switch en er is geen nieuws dat het naar andere platforms komt.
  • 7. Hoe is de herspeelbaarheid in Murderous Muses?
    • Murderous Muses is ontworpen als een oneindig herspeelbaar spel. De procedurele generatie zorgt ervoor dat elke playthrough uniek is, met nieuwe puzzels om op te lossen en aanwijzingen om te ontdekken. Dit, in combinatie met de bovennatuurlijke elementen van de game, maakt het een meeslepende en boeiende game waar spelers keer op keer naar kunnen terugkeren.
  • 8. Wat is de prijs van Murderous Muses in de Switch eShop?
    • Murderous Muses kost $ 12,99 in de Switch eShop, pre-orders zijn momenteel open en er is 10% korting beschikbaar.
  • 9. Wat is het doel van Murderous Muses?
    • Het doel van Murderous Muses is het oplossen van een coldcase-moordmysterie door een procedureel gegenereerde galerij te verkennen, aanwijzingen te vinden en deductie te gebruiken om de moordenaar te identificeren. De game rolt elke keer dat je speelt opnieuw, zodat elke playthrough uniek is.
  • 10. Welke andere spellen heeft D’Avekki Studios ontwikkeld?
    • D’Avekki Studios heeft verschillende andere FMV-games ontwikkeld, waaronder The Infectious Madness of Doctor Dekker, The Shapeshifting Detective en Dark Nights with Poe and Munro. Elke game heeft unieke gameplaymechanismen en een boeiend verhaal waarmee ze zich onderscheiden van andere games in het genre.