Mushihimesama – Fysieke edities onthuld, pre-orders starten 29 oktober

Mushihimesama – Fysieke edities onthuld, pre-orders starten 29 oktober

Limited Run Games heeft bevestigd dat Mushihimesama de volgende is die een fysieke Nintendo Switch-release krijgt. Open pre-orders voor de game starten op 29 oktober 2021 (10 uur ET).

Naast de standaardeditie-exemplaren heeft de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel van $ 69,99 voor de game onthuld, die extra’s zal bevatten zoals een SteelBook-hoes, een Kiniro-sleutelhanger en een verzamelbare chirashi!

video
play-rounded-fill

Over Mushihimesama

Dit is het verhaal van een prinses die de “Koujin” gaat ontmoeten om haar familie te redden van een mysterieuze plaag.

De wereld is versierd met minutieus getekende afbeeldingen, intense perfectie en een prachtig spervuur ​​van kogels. Speel vijf fasen, waaronder een weelderig bos, een brandende woestijn en een plechtige grot!

Er zijn drie verschillende spelmodi en moeilijkheidsgraden om uit te kiezen, waaronder een beginnersmodus waar zelfs beginnende schutters van kunnen genieten. Er zijn drie spelmodi en moeilijkheidsgraden om uit te kiezen, waaronder de “Novice”-modus, die geweldig is voor beginners, en de “Ultra”-modus, die zelfs de meest ervaren shooters zal laten gillen!

Kom door het naderende spervuur ​​en versla de hoogste score!

Kenmerken

  • Drie modi, waaronder één voor beginners
  • Je kunt de moeilijkheidsgraad kiezen van beginner tot expert.
  • Gesitueerd in een fantasiewereld van uitgestrekte woestijnen, weelderige bossen en ondergrondse grotten
  • Geluid gemaakt door veelgeprezen geluidsmakers, zowel in Japan als in het buitenland, om kleur toe te voegen aan de gamewereld.
Ad