Mutant Year Zero: Road To Eden – Aankondiging Trailer

Mutant Year Zero: Road To Eden – Aankondiging Trailer

Mutant Year Zero: Road to Eden komt op 25 juni naar de Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Als je nog nooit van het spel hebt gehoord, is het “een tactisch avonturenspel waarin het turn-based gevecht van XCOM wordt gecombineerd met verhaal, verkenning, stealth en strategie”.

Over Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden is een tactisch avonturenspel waarin de turn-based strijd van XCOM wordt gecombineerd met verhaal, verkenning, stealth en strategie. Bestuur een team mutanten die op een post-menselijke aarde navigeren. Gemaakt door een team bestaande uit voormalige HITMAN-leads en de ontwerper van PAYDAY.

TACTICAL COMBAT: Mutant Year Zero: Road to Eden is de ultieme oplossing voor je tactische strategie-verslaving. Duik in een diep, turn-gebaseerd, tactisch vechtsysteem geïnspireerd door de XCOM-games.

ONTDEK EEN POST-MENSELIJKE AARDE: Reis door een post-menselijke wereld van verlaten steden, afbrokkelende snelwegen en overgroeid platteland. Kom terug naar de Ark, een oase met neonbaden van slechte reputatie en dubieuze personages, om je spullen bij te vullen en je volgende avontuur te plannen.

CONTROLEER EEN TEAM VAN MUTANTEN: een eend met een houdingsprobleem en een zwijn met problemen met woede; dit zijn niet jouw typische helden. Maak kennis met Dux, Bormin, Selma en vele andere personages, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en een geringschattende kijk op de wereld en hun situatie.

MASTER THE STEALTHY BENADERING: sluip door schaduwen om conflicten te voorkomen of om vijanden te vangen die niet op de hoogte zijn. Real-time stealth geeft u volledige controle over de aanpak: sluip in een vijandelijk kamp, ​​positioneer het team van Mutants in uw voordeel en verkrijg het verrassingselement.

ONTSLUIT MUTATIES: ontgrendel nieuwe mutaties en mogelijkheden voor je mutanten, zoals Selma’s Stoneskin, Bormin’s Charge en Dicks ‘mysterieuze vaardigheid om onopgemerkt in een kamp vol met vijanden te sluipen, ondanks dat het een 4 meter hoge, lopende eend met een kruisboog is.

DYNAMISCHE OMGEVINGEN: Gebruik de omgeving in uw voordeel. Blijf uit de schijnwerpers, verberg de zichtlijn of blaas volledig vernietigbare muren en gebouwen neer en veroorzaak enorme ravage.

LOT, LOOT OVERAL: van geïmproviseerde katapulten tot krachtige geweren en hoge hoeden tot politie-vesten, zorg ervoor dat je je mutanten uitrust voor de gevaren die komen. Niets zegt posthumaan als een gemuteerd everzwijn in gepunt metalen pantser dat je aanvalt met een donderbus in zijn handen.al adventure game combining the turn-based combat of XCOM with story, exploration, stealth, and strategy”.

Ad