Mutant Year Zero: Road To Eden Deluxe Editie – Bevat Seed Of Evil uitbreiding

Mutant Year Zero: Road To Eden Deluxe Editie – Bevat Seed Of Evil uitbreiding

De uitbreiding naar Mutant Year Zero: Road to Eden Seed of Evil DLC wordt gelanceerd samen met de retail-release op Nintendo Switch!

De uitbreiding omvat nieuwe locaties om te verkennen en een nieuw speelbaar mutant personage, Khan the Moose. Er wordt gezegd dat de Seed of Evil-uitbreiding uren extra gameplay bevat. Het zal beschikbaar zijn met de Switch-versie van de game die op 30 juli wordt gelanceerd.

Mutant Year Zero: Road to Eden Deluxe Edition komt met het basisspel en de uitbreidings-DLC voor USD 39,99.

video
play-rounded-fill

Seed of Evil

Seed of Evil, de uitbreiding naar Mutant Year Zero: Road to Eden komt op 30 juli 2019 naar de Nintendo Switch! Ja, dat zijn de juiste Nintendo Switch-fans, dat betekent dat de volledige game ook op Switch op 30 juli wordt uitgebracht.

Grote Khan

De uitbreiding zal niet alleen uren aan extra gameplay bevatten, er zullen ook nieuwe locaties zijn om te bezoeken en een gloednieuw speelbaar personage, Khan the Moose!

Meer info: http://www.mutantyearzero.com 

Over Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden is een tactisch avonturenspel dat de turn-based gevechten van XCOM combineert met verhaal, verkenning, stealth en strategie. Bestuur een team van mutanten dat op een posthumane aarde navigeert. Gemaakt door een team met voormalige HITMAN-leads en de ontwerper van PAYDAY.

• TACTISCHE GEVECHT: Mutant Year Zero: Road to Eden is de ultieme oplossing voor uw tactische strategieverslaving. Duik in een diep, turn-based, tactisch vechtsysteem geïnspireerd op de XCOM-games.

• ONTDEK EEN POST-MENSELIJKE AARDE: Reis door een postmenselijke wereld van verlaten steden, afbrokkelende snelwegen en overwoekerd platteland. Kom terug naar de Ark, een neon-badende oase van slechte reputatie en dubieuze personages, om je voorraden aan te vullen en je volgende avontuur te plannen.

• CONTROLEER EEN TEAM VAN MUTANTS: een eend met een attitudeprobleem en een zwijn met woedeproblemen; dit zijn niet je typische helden. Maak kennis met Dux, Bormin, Selma en vele andere personages, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid en gestoord perspectief op de wereld en hun situatie.

• BEHEER DE STEALTHY AANPAK: sluip door schaduwen om conflicten te voorkomen of om onbewuste vijanden te vangen. Real-time stealth geeft je volledige controle over de nadering: sluip in een vijandelijk kamp, ​​positioneer het team van mutanten in je voordeel en verkrijg het element van verrassing.

• ONTGRENDEL MUTATIES: ontgrendel nieuwe mutaties en vaardigheden voor uw mutanten, zoals Selma’s Stoneskin, Bormin’s Charge en Dux ‘griezelige vermogen om onopgemerkt een kamp vol vijanden binnen te sluipen, ondanks dat het een vier meter lange wandelende, pratende eend met een kruisboog is .

• DYNAMISCHE OMGEVINGEN: gebruik de omgeving in uw voordeel. Blijf uit schijnwerpers, verberg je voor het gezichtsveld of schiet gewoon volledig vernietigbare muren en gebouwen neer en verwoest volledig.

• VEEL, VEEL OVERAL: van geïmproviseerde katapulten tot krachtige geweren en hoge hoeden tot politie-vesten, zorg ervoor dat u uw mutanten uitrust voor de gevaren die voor ons liggen. Niets zegt postmenselijk als een gemuteerd zwijn in metalen wapenrusting met een donderbus in zijn handen.