Mutant Year Zero: Road to Eden komt 25 Juni

Mutant Year Zero: Road to Eden komt 25 Juni

Funcom en The Bearded Ladies hebben Mutant Year Zero: Road to Eden aangekondigd voor Nintendo Switch, aankomst 25 juni 2019.

video

Mutant Year Zero: Road to Eden

Mutant Year Zero: Road to Eden bevat een uitbreidings-DLC die in de nabije toekomst naar andere platforms gaat. De game zal in de detailhandel worden uitgebracht als een Deluxe-editie voor USD39.99.

Tijdens Epic keynote op de Game Developer Conference in San Francisco, hebben uitgever Funcom en de ontwikkelaars van The Bearded Ladies aangekondigd dat het Mutant Year Zero: Road to Eden eindelijk zijn weg vindt naar Nintendo Switch en dat de datum in je agenda moet worden gemarkeerd is 25 juni 2019. Er werd ook aangekondigd dat de Nintendo Switch-versie wordt geleverd met een uitbreidings-DLC die ook beschikbaar is voor aankoop op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Ten slotte werd aangekondigd dat een Deluxe Edition voor de retail ook op 25 juni uitkomt voor Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch, die zowel het basisspel als de uitbreidings-DLC zullen bevatten.

De retaileditie wordt samen met Maximum Games gezamenlijk gepubliceerd en is al beschikbaar voor pre-order bij geselecteerde retailers, met meer uitrol binnenkort. De retail Deluxe-editie wordt vermeld met een SRP van $ 39,99.

Haraldur Thormundsson, CEO of The Bearded Ladies

Ever since we started working on this game, we have always felt it would be a perfect fit for the Nintendo Switch.

The game lends itself really well to the Switch controls and the pacing of the tactical turn-based combat is perfect for an on-the-go, handheld console. We are also excited for the opportunity to tell another Mutant Year Zero story with the new expansion DLC, and we look forward to talking more about that soon.

Meer informatie over de uitbreidings-DLC, inclusief digitale prijzen, zal later bekend worden gemaakt.

Ad