Muziek achter Animal Crossing: New Horizons reclame

Muziek achter Animal Crossing: New Horizons reclame

Wil je het nummer weten dat werd gebruikt in de Animal Crossing: New Horizons Nintendo Switch Lite TV-reclame in Japan.

Nintendo publiceerde een nieuwe tv-reclame voor Animal Crossing: New Horizons in Japan. De nieuwe commercial pronkt met Animal Crossing: New Horizons op een Nintendo Switch Lite Coral-systeem.

video
play-rounded-fill

Het gebruikte nummer is niemand minder dan SHE’s Letter;

video
play-rounded-fill

Over Animal Crossing: New Horizons

Ontsnap naar een verlaten eiland en creëer je eigen paradijs terwijl je het Animal Crossing: New Horizons-spel verkent, creëert en aanpast.

Uw uitje op het eiland heeft een schat aan natuurlijke hulpbronnen die kunnen worden gebruikt om alles te maken, van gereedschap tot comfort. U kunt bij het krieken van de dag op insecten jagen, de hele dag door uw paradijs versieren of genieten van de zonsondergang op het strand terwijl u in de oceaan vist. De tijd van de dag en het seizoen komen overeen met het echte leven, dus elke dag op je eiland is een kans om het hele jaar door in te checken en nieuwe verrassingen te vinden. 

Pronk met uw eiland-utopie aan familie en vrienden – of pak uw koffers in en bezoek de hunne.

Of u nu online speelt of met anderen naast u, eilandleven is nog beter als u het kunt delen. Zelfs zonder op een vlucht te springen, ontmoet je een cast van charmante dierenbewoners boordevol persoonlijkheid. Vriendelijke gezichten zoals Tom Nook en Isabelle verlenen hun diensten en helpen je graag om je ontluikende community te laten groeien. Ontsnap naar de ontsnapping van uw eiland – echter, wanneer en waar u maar wilt.