My Friend Pedro – 20 Juni

My Friend Pedro – 20 Juni

My Friend Pedro van ontwikkelaar Deadtoast Entertainment en Devolver Digital opent op 20 juni via Steam Steam op Nintendo Switch en pc.

video
play-rounded-fill

Over My Friend Pedro

Het strategische gebruik van split-aiming, slow motion en de stijlvolle stijlvensterbreuk creëren de ene sensationele actiereeks na de andere in een explosieve strijd door de gewelddadige onderwereld.

My Friend Pedro is een gewelddadig ballet over vriendschap, verbeeldingskracht en de strijd van één man om iemand op zijn pad uit te wissen op aandringen van een sentimentele banaan. Het strategische gebruik van split-aiming, slow motion en de stijlvolle stijlvensterbreuk creëren de ene sensationele actiereeks na de andere in een explosieve strijd door de gewelddadige onderwereld.

Full Throttle Gun Ballet: laat een stortvloed van vernietiging los met een ongelooflijke mate van controle over zowel je wapens als je lichaam. Draai en keer je door de lucht terwijl je beide handen op prioriteitsbedreigingen richt of een perfecte ricochet in elkaar zet om een ​​nietsvermoedende gangster van achteren te laten vallen.

Mix It Up: verdeel het hoge octaangehalte hard en schiet een beetje met dynamische reeksen zoals een spannende motorachtervolging of vertraag alles en neem even de tijd om een ​​reeks slimme (en mogelijk fatale) op fysica gebaseerde puzzels te bedenken.

Slow Motion Braggadocio: wanneer de actie opwelt tot een razernij, breng alles in beeld door in slow motion te schakelen om de zenuwen te kalmeren en het doel te stabiliseren. Gebruik de geautomatiseerde GIF-generator van het spel om eenvoudig clips van je meest over-the-top-sequenties via sociale media te delen.

Het vooraf bestellen van de game op Switch vandaag zal een korting voor vroege vogels omvatten op de lanceringsprijs.

Ad