My Friend Pedro – 500,000+ exemplaren – Tijd voor de Code Yellow update

My Friend Pedro – 500,000+ exemplaren – Tijd voor de Code Yellow update

Het lijkt erop dat My Friend Pedro van Devolver Digital het op zijn zachtst gezegd naar zijn zin heeft!

Volgens een nieuw blog van Devolver Digital heeft de game tot nu toe meer dan een half miljoen exemplaren verkocht op Steam en Nintendo Switch. Om deze mijlpaal te vieren, biedt het bedrijf nu 30% korting op de game in de Nintendo Switch eShop, samen met de release van de ‘Code Yellow’ -update.

video
play-rounded-fill

Code Yellow

De update ‘Code Yellow’ biedt met name veel leuke toevoegingen aan de game. Spelers kunnen nu verschillende modificaties ervaren – zoals zichzelf verkleinen in de ‘Tiny Player-modus’ of zichzelf een enorm hoofd geven. hardcore spelers kunnen het spel ook ervaren zonder een HUD om hen te begeleiden.

Schokkend chill ontwikkelaar Deadtoast en verrassend gespannen gamelabel Devolver Digital hebben de Code Yellow Update voor mijn vriend Pedro uitgebracht op Nintendo Switch en pc!

De nieuwe gratis update brengt veertien vol gas modificaties aan het slow motion gun ballet samen met veel gevraagde functies zoals een in-game timer voor speedrunners, verborgen HUD-optie en meer. De Code Yellow Update wordt het hele weekend met 30% korting op My Friend Pedro op Nintendo Switch en Steam ingeleverd, dus sluit je aan bij de bijna een half miljoen mensen die al banaan zijn geworden.

Ad