My Friend Pedro – Eerste 15 minuten

My Friend Pedro – Eerste 15 minuten

Heb jij de acrobatische humor om mijn vriend Pedro te beheersen op Nintendo Switch? Dankzij ContraNetwork kun je nu een korte glimp van 15 minuten opvangen.

video

Neem deel aan een prachtig ballet van bloed en kogels terwijl je honderden nietsvermoedende boeven doodt – en dat allemaal volgens de grillen van een pratende banaan.

About My Friend Pedro

My Friend Pedro is een gewelddadig ballet over vriendschap, verbeeldingskracht en de strijd van één man om iemand op zijn pad uit te wissen op aandringen van een sentimentele banaan. Het strategische gebruik van split-aiming, slow motion en de stijlvolle stijlvensterbreuk creëren de ene sensationele actiereeks na de andere in een explosieve strijd door de gewelddadige onderwereld.

Full Throttle Gun Ballet: laat een stortvloed van vernietiging los met een ongelooflijke mate van controle over zowel je wapens als je lichaam. Draai en keer je door de lucht terwijl je beide handen op prioriteitsbedreigingen richt of een perfecte ricochet in elkaar zet om een ​​nietsvermoedende gangster van achteren te laten vallen.

Mix It Up: verdeel het hoge octaangehalte hard en schiet een beetje met dynamische reeksen zoals een spannende motorachtervolging of vertraag alles en neem even de tijd om een ​​reeks slimme (en mogelijk fatale) op fysica gebaseerde puzzels te bedenken.

Slow Motion Braggadocio: wanneer de actie opwelt tot een razernij, breng alles in beeld door in slow motion te schakelen om de zenuwen te kalmeren en het doel te stabiliseren. Gebruik de geautomatiseerde GIF-generator van het spel om eenvoudig clips van je meest over-the-top-sequenties via sociale media te delen.

My Friend Pedro is nu verkrijgbaar via de Nintendo Switch eShop voor $ 19,99 USD.