My Friend Pedro – Fysieke editie komt 12 November

My Friend Pedro – Fysieke editie komt 12 November

Nighthawk Interactive heeft bevestigd dat de game op 12 november 2019 winkels zal bereiken.

Het fysieke pakket bevat extra goodies zoals een omkeerbare hoes, stickers, een poster en een digitale code om de soundtrack van de game in te wisselen – allemaal voor $ 29,99 USD.

video
play-rounded-fill

Over My Friend Pedro

Prachtig chaotisch side-scrolling spel My Friend Pedro brengt bloed, kogels en bananen op de markt met een speciaal fysiek Nintendo Switch ™ -pakket op 12 november 2019.

Van indie-ontwikkelaar DeadToast Entertainment, label Devolver Digital en retaildistributeur Nighthawk Interactive, zit de fysieke editie boordevol exclusieve retailbonussen, waaronder een originele 11 “x 17” -affiche, stickerpakket en volledige gamegeluid. Voorbestellingen zijn beschikbaar voor $ 29,99 via grote retailers.

Mijn vriend Pedro is een gewelddadig ballet over vriendschap, verbeelding en de strijd van één man om iemand op zijn weg te vernietigen op aandringen van een gevoelige banaan. Het strategische gebruik van split-aiming, slow motion en de stijlvolle vensterbreuk van de olifant creëren de ene sensationele actiesequentie na de andere in een explosieve strijd door de gewelddadige onderwereld.

De Nintendo Switch-retaileditie van My Friend Pedro van Nighthawk Interactive omvat:

  • Exclusieve retail-inhoud – Iedereen kan bananen worden met een speciaal gemaakte 11 “x 17” -affiche, stickerpakket, omkeerbare coverart en de volledige, korrelige soundtrack van deze retaileditie.
  • Full Throttle Gun Ballet – Spelers kunnen een sierlijke stortvloed van vernietiging ontketenen met een ongelooflijk niveau van controle over wapens en lichaam. Ze zullen draaien en draaien door de lucht terwijl ze beide handen richten op prioritaire bedreigingen, of een perfecte kogel opstellen om een ​​nietsvermoedende gangster van achteren te laten vallen.
  • Mix it up – Om het rennen en schieten met een hoog octaangetal te verbreken, worden dynamische sequenties geïntroduceerd om nieuwe uitdagingen te bieden, zoals spannende motorachtervolgingen en puzzels met langzamere fysica.
  • Slow Motion Braggadocio – Wanneer de actie tot razernij wordt versterkt, brengen spelers alles in beeld door in slow motion te schakelen om de zenuwen te kalmeren en het doel te stabiliseren.
  • Parkour! – Terwijl je door elk niveau vecht, kan het aantal verdiende punten worden verhoogd door acrobatische flips, muursprongen en rollen in vijandelijke takedowns op te nemen.
  • Race naar de top – Een wereldwijd scorebord is klaar en klaar voor iedereen om punten, treffers, moorden en uitgebreide acrobatiek te verzamelen.

Ontwikkeld door DeadToast Entertainment en gedistribueerd in de detailhandel door Nighthawk Interactive, zal My Friend Pedro op 12 november 2019 exclusief voor Nintendo Switch in de detailhandel verschijnen. Voorbestellingen zijn momenteel beschikbaar bij GameStop en zijn verkrijgbaar bij alle grote retailers. De game is beoordeeld als M voor volwassen door de ESRB voor geweld, taal, bloed en Gore.

Ad