My Friend Pedro – Fysieke pre-order

My Friend Pedro – Fysieke pre-order

Heb je gewacht op een fysieke release om op de heerlijke fysieke release van My Friend Pedro op Nintendo Switch te springen?

Nou, dat wachten is voorbij!

Amazon heeft pre-orders geopend voor een retailversie van de game – die op 12 november 2019 wordt gelanceerd. Het pakket bevat een omkeerbare hoes, stickers, een poster en een digitale code om de soundtrack van de game in te wisselen.

OPMERKING: Dit fysieke pakket is niet hetzelfde als het pakket dat Special Reserve Games zal publiceren.

About My Friend Pedro

My Friend Pedro is een gewelddadig ballet over vriendschap, verbeelding en de strijd van één man om iemand op zijn weg te vernietigen op aandringen van een bewuste banaan. Het strategische gebruik van split-aiming, slow motion en de stijlvolle raambreuk van de olifant creëren de ene sensationele actiesequentie na de andere in een explosieve strijd door de gewelddadige onderwereld.

Full Throttle Gun Ballet: ontketen een stortvloed van vernietiging met een ongelooflijk niveau van controle over zowel je wapens als je lichaam. Draai en draai door de lucht terwijl je beide handen richt op prioritaire bedreigingen of stel een perfecte ricochet op om een ​​nietsvermoedende gangster van achteren te laten vallen.

Mix it up: verbreek het rennen en schieten met een hoog octaangehalte met dynamische sequenties zoals een spannende motorachtervolging of vertraag het allemaal en neem een ​​moment om na te denken over een reeks slimme (en mogelijk fatale) fysica-gebaseerde puzzels.

Slow Motion Braggadocio: wanneer de actie tot een razernij wordt versterkt, breng het allemaal in focus door in slow motion te schakelen om de zenuwen te kalmeren en het doel te stabiliseren. Gebruik de geautomatiseerde GIF-generator van de game om eenvoudig clips van je meest overdreven sequenties te delen via sociale media.

Ad