My Hero Academia: Ultra Rumble onthuld

My Hero Academia: Ultra Rumble onthuld

Bandai Namco heeft een nieuwe gratis te spelen Battle Royale-videogame onthuld met personages uit het My Hero Academia-universum. My Hero Academia: Ultra Rumble werd aanvankelijk aangekondigd in het Japanse gamingmagazine Weekly Shonen Jump en zal in 2019 worden uitgebracht voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Het bevat 24 spelers verdeeld in teams, elk met hun eigen eigenaardigheden (superkrachten). Bandai Namco onthulde ook dat er van 2 tot 6 februari een gesloten bètatest zal plaatsvinden in Japan, en de game zal naar verwachting later dit jaar worden uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over My Hero Academia Ultra Rumble

My Hero Academia Ultra Rumble is een actiegame in Battle Royale-stijl waarin acht teams van drie het tegen elkaar opnemen in een uitgestrekte arena om te zien wie de baas is. In dit voorbeeld is het slagveld gebaseerd op de Unforeseen Simulation Joint (USJ), een grote faciliteit die wordt gebruikt door U.A. Hoog om potentiële helden te trainen in verschillende scenario’s.

De teams zoeken in het veld naar goederen en uitrusting om hen te helpen hun ‘Quirk’-vaardigheden te verbeteren. Eigenaardigheden worden steeds krachtiger wanneer objecten worden verzameld, zoals gezien door Shoto Todoroki’s Level 4 Ice Wall, die aanzienlijk groter en duurzamer is dan een Level 1-muur. Spelers kunnen ook onderling goederen uitwisselen om ervoor te zorgen dat hun personages de beste beschikbare verbeteringen hebben.

video
play-rounded-fill

In de clip stond ook dat bepaalde My Hero Academia-personages in Ultra Rumble zouden verschijnen. Shoto Todoroki, Katsuki Bakugo en Izuku Midoriya komen allemaal uitgebreid aan bod. Tsuyu Asui en Ochako Uraraka, hun klasgenoten, zijn ook aanwezig. Voor Pro Heroes pronken All Might, Cementoss en Mount Lady allemaal met hun capaciteiten, waarbij Mount Lady haar vermogen kan veranderen om van formaat te veranderen in een gigantische. De League of Villains wordt vertegenwoordigd door Himiko Toga, Mister Compress, Dabi en Tomura Shigaraki, die allemaal speelbare antagonisten zijn.