My Hero Academia: Ultra Rumble trailer

My Hero Academia: Ultra Rumble trailer

De eerste trailer voor My Hero Academia: Ultra Rumble is gepubliceerd door Bandai Namco. Zoals eerder vermeld, wordt de komende game ontwikkeld op de Nintendo Switch.

Het is een Battle Royale-game voor 24 spelers met vermenigvuldigers.

video
play-rounded-fill

Op dit moment is er geen definitieve releasedatum voor My Hero Academia: Ultra Rumble.

Over My Hero Academia: Ultra Rumble

Dit is de vierde My Hero Academia-game, na twee My Hero One’s Justice-vechtgames en My Hero Academia: The Strongest Hero, een mobiele teambuilding-RPG. Ultra Rumble, aan de andere kant, is bedoeld om af te wijken van eerdere games, door een nieuw online multiplayer-model aan te nemen dat behoorlijk zal verschillen van de strijd-actiebenadering van My Hero One’s Justice voor vier spelers. Er zijn tot nu toe slechts een paar details over Ultra Rumble onthuld terwijl Bandai Namco zich blijft ontwikkelen in het spel.

Er zijn geen formele bevestigingen geweest buiten de tekens die op de aankondiging verschijnen. Velen hopen dat deze grote lobby ertoe zal leiden dat de ontwikkelaar een nog bredere lijst met personages opstelt om uit te kiezen, aangezien de tekst van het artikel 24-spelers multiplayer belooft in de Battle Royale. Veel, zo niet alle, helden uit My Hero Academia’s klasse 1-A zullen naar verwachting beschikbaar zijn voor gamers, waaronder fanfavorieten zoals Ochaco Ururaka en Tenya Iida. Vanwege de aanwezigheid van Shigaraki vragen veel fans zich af of ze in de komende game als instructeur mogen spelen, of dat ze als schurken kunnen spelen.