My Hero One’s Justice 2 – Collector’s Edition aangekondigd

My Hero One’s Justice 2 – Collector’s Edition aangekondigd

Bandai Namco Entertainment kondigde een Collectorseditie aan voor Justice 2 van My Hero One in Noord-Amerika.

De Collectorseditie bestaat uit een kopie van de game, een staalboek, een oplichtend Deku-figuur, een Shikishi-bord, een acryl-sleutelhangerset van twee sleutelhangers en een pinset. Het zal worden verkocht voor USD 129,99 en wordt op 13 maart 2020 gelanceerd.

Collector’s editie

Trek je heldenkostuum aan en bereid je voor op gerechtigheid, want MY HERO ONE’S JUSTICE 2 opent pre-orders voor zowel de standaard- als de Collectorseditie! De MY HERO ONE’S JUSTICE 2 Collectorseditie bevat een staalboek, een verlicht Deku-figuur, een Shikishi-bord, een acryl-sleutelhangerset van twee sleutelhangers en een pennenset voor $ 129,99.

De Collectorseditie is beschikbaar voor PlayStation 4, XBOX One en Switch! Degenen die de standaardeditie of de Collectoreditie van MY HERO ONE’S JUSTICE 2 vooraf bestellen, krijgen vroeg toegang tot Nomu en twee mysterieuze personages die binnenkort worden onthuld! Degenen die eerder gegevens hebben opgeslagen van MY HERO ONE’S JUSTICE kunnen een speciaal Izuku Midoriya-aanpassingsitem op dezelfde console ontgrendelen.

video
play-rounded-fill

Nieuwe features in MY HERO ONE’S JUSTICE 2

MY HERO ONE’S JUSTICE 2 voegt ook gloednieuwe functies en speelbare personages toe aan de line-up!

Speel voor het eerst met je vrienden in hetzelfde team! MY HERO ONE’S JUSTICE 2 introduceert 2v2 gevechten, een nieuwe gameplay-functie waarmee spelers in hetzelfde team kunnen zitten en waarmee vier spelers tegen elkaar kunnen vechten in 2v2 gevechten! MY HERO ONE’S JUSTICE 2 voegt ook favoriete favoriete personages toe, zoals de Pro Hero “BMI Hero: Fat Gum” en twee leden van de League of Villains, “Compress” en “Twice”.

MY HERO ONE’S JUSTICE 2 is nu beschikbaar voor pre-order voor $ 59,99 voor de standaardeditie of $ 129,99 voor de Collector-editie (indien beschikbaar).

Ad