My Hero One’s Justice 2 – Komt 12 Maart naar Japan

My Hero One’s Justice 2 – Komt 12 Maart naar Japan

Bandai Namco Entertainment heeft de officiële Japanse website voor My Hero One’s Justice 2 bijgewerkt. Belangrijkste is dat de game op 12 maart 2020 in Japan wordt uitgebracht.

Geen woord over een releasedatum voor de andere regio’s op dit moment, maar het zou ergens volgend jaar moeten zijn. We houden u op de hoogte zodra we meer horen.

video

Over My Hero One’s Justice 2

DE STRIJD VOOR RECHTVAARDIGHEDEN WORDT GROTER, STERKER EN MEER EIGENZINNIG!

De strijd om gerechtigheid gaat door, maar deze keer wordt het gevecht groter, slechter en griezeliger in MY HERO ONE’S JUSTICE 2. Op basis van de hit anime-serie keren al je favoriete personages terug in deze 3D-arenajager die helden en schurken in de kuil zet de ultieme test voor gerechtigheid.

Speel door de anime en ervaar memorabele gevechten terwijl je iconische scènes opnieuw beleeft. Haal na de finish van MIJN HERO’S JUSTITIE op en kijk wat er gebeurt met Deku en de klas op UA.

De cast van MY HERO ONE’S JUSTICE is terug en ze worden nu vergezeld door nieuw toegevoegde personages uit de serie. Bouw met 40 speelbare personages je droomteam met je favoriete held of schurk. Vecht om je PLUS ULTRA meter op te bouwen en trek eigenaardigheden uit in speciale combo’s die verder gaan!