My Hero One’s Justice 2 – Kurogiri DLC trailer

My Hero One’s Justice 2 – Kurogiri DLC trailer

Kurogiri’s opname in Justice 2 van My Hero One is aangekondigd, maar er is geen releasedatum gegeven. Het blijkt dat het personage nu beschikbaar is.

Kurogiri, Tomura Shigaraki, is het meest recente My Hero One: Justice 2 DLC-personage. Hij heeft een sterke Quirk die bekend staat als “Warp Gate”, waarmee hij poorten tussen plaatsen kan bouwen, waardoor hij een waardevolle aanwinst is voor de League of Villains.

video

Over Kurogiri

Kurogiri is het derde DLC-personage dat is gepubliceerd als onderdeel van de tweede seizoenspas van My Hero One’s Justice 2, die ook Hitoshi Shinso en Present Mic bevat. Spelers die de DLC kopen, hebben direct toegang tot alle drie de personages die momenteel beschikbaar zijn. In de toekomst zullen er nog twee karakters verschijnen, maar hun identiteit zal voorlopig verborgen blijven.

Het is ook vermeldenswaard dat alle My Hero One’s Justice 2 DLC-personages afzonderlijk kunnen worden gekocht. De kosten per item zijn vastgesteld op $ 3,99.

Over My Hero One’s Justice

MY HERO ONE’S JUSTICE 2, het over-the-top vervolg op de geweldige 3D-arenajager MY HERO ONE’S JUSTICE, maakt zijn heroïsche debuut! Maak optimaal gebruik van de eigenaardigheden van personages terwijl je het tegen elkaar opneemt in epische gevechten in enorme arena’s!

Op Nintendo Switch is My Hero One’s Justice 2 momenteel beschikbaar.

Ad