My Hero One’s Justice 2 – Schurken Trailer

My Hero One’s Justice 2 – Schurken Trailer

Bandai Namco Entertainment heeft een nieuwe trailer voor schurken uitgebracht voor Justice 2 van My Hero One. De trailer stelt ons de nieuwste schurken voor die aan de selectie zijn toegevoegd.

Het uitgebreide personageoverzicht van MY HERO ONE’S JUSTICE 2 bevat verschillende nieuwe schurken, waardoor fans nieuwe speelstijlen en eigenaardigheden van hun favoriete kwaadaardige doeners kunnen uitproberen!

De nieuwste karaktertrailer voor MY HERO ONE’S JUSTICE 2 toont enkele van de bewegingen van de nieuwste schurken die aan het roster zijn toegevoegd, zoals Kai Chisaki, Tomura Shigaraki (Another Ver.), en zowel Mr. Compress en Twice van de League of Villains!

video

Over My Hero One’s Justice 2

MY HERO ONE’S JUSTICE 2 is beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Switch op 13 maart 2020!

Degenen die de standaardeditie of de Collector’s Edition van MY HERO ONE’S JUSTICE 2 vooraf bestellen, ontvangen Nomu als een speelbaar personage en krijgen ook vroege toegang tot Izuku Midoriya (Full Cowling 100%) en Kai Chisaki (Ver. 2)!

Degenen die eerder gegevens hebben opgeslagen uit MY HERO ONE’S JUSTICE kunnen een speciaal Izuku Midoriya-aanpassingsitem op dezelfde console ontgrendelen.

Ad