My Hero One’s Justice 2 – Volgende DLC personage Tetsutetsu Tetsutetsu

My Hero One’s Justice 2 – Volgende DLC personage Tetsutetsu Tetsutetsu

Ryokutya2089 heeft aangekondigd dat het volgende downloadbare contentpersonage voor My Hero One’s Justice 2, dat beschikbaar is op de Nintendo Switch, Tetsutetsu Tetsutetsu is.

Tetsutetsu Tetsutetsu komt echter pas in de winter van dit jaar als DLC aan. Er is momenteel een gebrek aan media waarin het nieuwe personage in actie wordt getoond, maar de video’s zullen naar verwachting in de komende maanden verschijnen om te laten zien hoe de Steel Quirk van het personage in de game werkt.

Over Tetsutetsu Tetsutetsu

Tetsutetsu is een jonge man met vrij lang, warrig grijs haar dat nogal eigenaardig is omdat het nooit van vorm lijkt te veranderen, en zwarte ogen die dramatisch naar binnen zijn gekanteld, elk bekleed met een zeer dikke, gekartelde, geelbruine substantie , die vermoedelijk zijn wimpers zijn.

Hij lijkt geen opvallende wenkbrauwen te hebben, en net als Eijiro Kirishima heeft hij rijen scherpe, puntige tanden.

Over My Hero One’s Justice 2

Bonus voor het kopen van het vorige spel, MY HERO ONE’S JUSTICE:

– Speciaal aanpassingsitem ingesteld voor Izuku Midoriya

Het speciale aanpassingsitem dat is ingesteld voor de Izuku Midoriya-bonus, kan op een later tijdstip worden vrijgegeven.

Om de bonus te ontvangen voor het kopen van de vorige game, moet je opgeslagen gegevens hebben van MY HERO ONE’S JUSTICE.

MY HERO ONE’S JUSTICE 2, het over-the-top vervolg op de superhit 3D-arena-vechter MY HERO ONE’S JUSTICE, maakt zijn heroïsche debuut! Maak optimaal gebruik van de eigenaardigheden van personages terwijl je het tegen elkaar opnemen in epische gevechten in enorme arena’s!

My Heroes One Justice is momenteel te koop in de Europese Nintendo eShop voor £ 25.