My Little Pony: A Maretime Bay Adventure – Launch trailer

My Little Pony: A Maretime Bay Adventure – Launch trailer

Om het debuut van My Little Pony: A Maretime Bay Adventure op Switch te vieren, heeft uitgever Bandai Namco een lanceringsvideo gepubliceerd waarin de gameplay, aanpassingsmogelijkheden en cast van de game worden getoond.

Speel met de nieuwe generatie MY LITTLE PONY-personages op een reis vol plezier, mode en goede vrienden om magie terug te brengen naar Equestria!

video
play-rounded-fill

Over My Little Pony: A Maretime Bay Adventure

Sunny, een Earth Pony, wil van de wereld een betere plek maken door Maretime Bay Day nieuw leven in te blazen, een lang vergeten festival van vriendelijkheid en betovering. Maar er is een pony die het feest probeert te verpesten, taarten steelt, konijntjes vrijlaat en zelfs Pipps schilderijen verpest!

Sunny heeft je hulp nodig om het meest geweldige feest te organiseren dat Equestria ooit heeft gezien. Zet modeshows op, vind de mooiste wezens, vlieg met de Pegasi en meer met je magie.

Ontgrendel nieuwe talenten en items voor je pony’s, zoals nieuwe hoeden en sieraden, skeelers en modemagie. Bij elke stap zijn je metgezellen Hitch, Izzy, Zipp en Pipp er om een ​​helpende hoef te bieden. Je kunt nu multiplayer-minigames spelen met iemand anders!

De pony’s vertrouwen op jou om van Maretime Bay Day een onvergetelijke dag te maken. Kun jij de raadselachtige partypooper opsporen en de magie herstellen?

  • BE A PONY – Kruip in de huid van Sunny, de dappere Earth Pony, en gebruik haar magische vaardigheden.
  • LEER NIEUWE VAARDIGHEDEN – Ontgrendel nieuwe ponykrachten en items, zoals kleding, tassen en magische vaardigheden.
  • ONTDEK MARETIME BAY – Ga op avontuur in Maretime Bay en daarbuiten om de magie te herstellen.
  • MULTIPLAYER-FEEST – Organiseer een modeshow, kudde konijnen en meer met twee spelers!

Op Nintendo Switch is My Little Pony: A Maretime Bay Adventure nu beschikbaar.