My Time At Portia fysieke release bevestigd

My Time At Portia fysieke release bevestigd

Team17 heeft een update gegeven over Sandbox RPG My Time in Portia. De game is dit voorjaar bevestigd voor release op Nintendo Switch, compleet met een fysieke versie.

Sold Out zal het in de detailhandel distribueren.

video
play-rounded-fill

Over My Time At Portia

Als het aankomt op het betoverende stadje Portia, kun je een nieuw leven beginnen en aan de slag gaan en de verwaarloosde werkplaats van je Pa in zijn oude glorie herstellen. Gewapend met het handboek en de workbench van je Pa’s workshop, moet je je verzamelen, mijnen en bewerken zodat je de nummer één workshop in heel Portia wordt!

Naast knutselen en bouwen is er nog veel meer te doen en te ontdekken in Portia, zoals het verbouwen van gewassen, het grootbrengen van dieren, het bevrienden van de eigenaardige inwoners van de stad en het blootleggen van de mysteries die dit charmante post-apocalyptische land is vergeten.

Geïnspireerd door mensen als Animal Crossing, Harvest Moon, Dark Cloud 2 en themagic van Studio Ghibli, brengt My Time at Portia je weg naar een fascinerende wereld van verwondering die je niet snel zult vergeten. Hoe breng je je tijd door in Portia?

Ad