My Time At Portia – Hotfix beschikbaar

My Time At Portia – Hotfix beschikbaar

My Time at Portia’s Nintendo Switch-port was ruw sinds de release in het voorjaar van dit jaar. Dat gezegd hebbende, Team17 en zijn ontwikkelaars zijn zich bewust van de problemen en hebben al eerder een aantal grote patches uitgegeven.

Het team heeft onlangs opnieuw een patch uitgerold die meer problemen aanpakt die spelers op Switch tegenkomen. Er is nu een hotfix beschikbaar om te downloaden op het systeem die crashes en softlocks van games verhelpt.

Hotfix-details

  • Een probleem opgelost dat ertoe kon leiden dat de Workshop Relic Machine crashte bij gebruik
  • Probleem opgelost met de late crashes van het spelgeheugen
  • Er is een probleem opgelost waardoor de game softlockte tijdens scènes

About My Time in Portia

Herstel de verwaarloosde werkplaats van je Pa in zijn oude glorie door opdrachten te vervullen, gewassen te verbouwen, dieren te fokken en de eigenzinnige bewoners van dit charmante post-apocalyptische land te ontmoeten!

Gewapend met het oude handboek en de werkbank van je vader, moet je je verzamelen, ontginnen en je weg banen om de nummer één workshop in Portia te worden. Help de lokale bevolking de stad opnieuw op te bouwen en de geheimen te ontdekken die diep onder de grond zijn opgesloten. Maar wees voorbereid … het zal niet gemakkelijk zijn!

De stad Portia staat vol met vriendelijke nieuwe gezichten die je kunt ontmoeten. Maak vrienden, voltooi verzoeken, wissel geschenken uit, ga op date en laat romantiek bloeien!

BOUW UW WORKSHOP: Verzamel middelen en maak prachtige machines terwijl u dagelijkse commissies en verzoeken van dorpsbewoners doorloopt.

VOER JE EIGEN BOERDERIJ UIT: Kweek gewassen en fok dieren.

WORD CREATIEF: met bewerkbare meubels, decoraties en werkplaatsupgrades.

WORD LID VAN DE GEMEENSCHAP: Ontmoet en maak vrienden met een levendige cast van onvergetelijke gezichten.

ONTDEK EN SLAG: Duik diep in de oude ruïnes en kerkers van Portia.

EN ER IS MEER: Verken nieuwe landen, woon in-game festivals bij, berijd paarden en lama’s, kook, speel mini-games en ga vissen. Hoe ga je je tijd doorbrengen in Portia?