My Time at Portia vervolg in 2022, Kickstarter live

My Time at Portia vervolg in 2022, Kickstarter live

My Time at Sandrock, het vervolg op My Time at Portia, is aangekondigd voor Nintendo Switch en andere spelplatforms.

My Time at Sandrock staat gepland voor 2022 (vroege toegang op Steam volgend jaar) en de ontwikkelaars hebben een Kickstarter-pagina opgezet met een groot doel van $ 100.000 om het te helpen realiseren. Interessant is dat My Time at Sandrock volgens de Kickstarter oorspronkelijk bedoeld was als DLC voor ‘Portia, maar het team besloot een volwaardig vervolg te maken.

Dat geeft me een beetje Hollow Knight-vibes.

Deze tweede game van Pathea Games belooft betere graphics, een verbeterd vechtsysteem en een indrukwekkend, meeslepend verhaal te hebben.

My Time at Sandrock-ontwikkeling

Toen we aan Sandrock begonnen te werken, moest het een downloadbare toevoeging zijn aan My Time at Portia. Maar terwijl we ons verdiepten in de productie van games, realiseerden we ons dat we helemaal opnieuw moesten beginnen om het verhaal van Sandrock volledig tot uitdrukking te brengen.

We hadden betere graphics, betere optimalisatie, meer verhaal en meer bevredigende gameplay-systemen nodig: in feite hadden we over de hele linie betere productiewaarden nodig. Bovendien wilden we echt een vorm van multiplayer toevoegen die echt aan de verwachtingen van onze spelers zou voldoen, en de programmastructuur van My Time at Portia ondersteunde dat gewoon niet.

Over My Time at Sandrock

Sandrock is een stadstaat in de Eufaula-woestijn binnen de Alliance of Free Cities. Het werd opgericht naast de oase van Martle, bovenop een oude metropool.

Aanvankelijk trok de stad veel goudzoekers aan die geïnteresseerd waren in een uitgebreide voorraad relikwieën die verborgen waren onder de woestijn, maar naarmate de tijd verstreek droogde de oase op, waardoor de stad niet in staat was een grote bevolking te onderhouden. Veel mensen vertrokken en lieten de plaats in de grillige staat achter die we vandaag de dag aantreffen.

Water is een premium in Sandrock, met als enige bron uit Martle’s Oasis. Hout is ook een zeldzame hulpbron, aangezien er niet veel bomen in het gebied groeien. De meeste bomen rond de oase zijn gekapt door de oorspronkelijke kolonisten: tegenwoordig zul je alternatieven moeten vinden. Het goede nieuws is dat er in deze delen enorme hoeveelheden relikwieën zijn, waarvan sommige zelfs in het zicht verborgen zijn!

https://www.kickstarter.com/projects/1757963851/my-time-at-sandrock-us

Mensen van Sandrock

Er zijn talloze unieke personages die je kunt ontdekken in Sandrock, allemaal met complexe persoonlijkheden en ingewikkelde achtergrondverhalen. Velen van hen kunnen worden geromantiseerd, en bijna allemaal kunnen ze vriendschap sluiten om speurtochten te ontgrendelen die hun hoop, dromen en persoonlijke doelen zullen onthullen, of misschien gewoon een leuke verhaallijn om samen met dat personage iets te bereiken.

We hebben een nieuw AI-systeem voor deze game geschreven, zodat de personages zich “levendiger” gedragen dan in My Time at Portia. We zijn bijvoorbeeld van plan om de NPC’s meer met elkaar te laten communiceren in plaats van voor zichzelf te blijven zoals in Portia.

Zorg ervoor dat u dit vervolg steunt; https://www.kickstarter.com/projects/1757963851/my-time-at- sandrock-us