My Time at Sandrock 1.1.4 Update: Nieuwe missies, werkplaatsupgrades en meer

My Time at Sandrock 1.1.4 Update: Nieuwe missies, werkplaatsupgrades en meer

Samenvatting:

De My Time at Sandrock 1.1.4-update voor de Switch-versie brengt een schat aan nieuwe inhoud en verbeteringen aan de game. Van spannende missies en workshop-upgrades tot gameplay-functies en visuele verbeteringen: deze uitgebreide gids verkent elk aspect van de update. Duik in de wereld van Sandrock en ontdek wat deze update voor spelers in petto heeft.


Mijn tijd bij Sandrock 1.1.4-update

De wereld van Sandrock staat op het punt nog boeiender te worden met de release van de 1.1.4-update voor de Nintendo Switch-versie. Deze update introduceert niet alleen nieuwe speurtochten, maar brengt ook aanzienlijke verbeteringen aan de gameplay, het workshopbeheer en de algehele spelerservaring met zich mee. In dit artikel gaan we in op de details van de My Time at Sandrock 1.1.4-update, waarbij we de belangrijkste functies benadrukken die je game-avontuur zullen verbeteren.

video
play-rounded-fill

Nieuwe inhoud en functies

1. Niet-romantische zijmissies:

In deze update kunnen spelers een reeks nieuwe, niet-romantische side-quests verwachten. Bij deze speurtochten zijn enkele oude vrienden van Portia en nieuwe kennissen van Sandrock betrokken. Duik in boeiende verhaallijnen en verken de diepten van Sandrock terwijl je aan deze intrigerende avonturen begint.

2. Romantische zoektochten:

Een van de meest opwindende toevoegingen is de introductie van nieuwe romantische speurtochten. Personages als Fang, Logan, Nia, Qi, Grace, Amirah, Owen, Ernest, Catori, Jane, Unsuur, Pablo, Venti, Burgess en Elsie hebben nu unieke, romantische verhaallijnen. Versterk je band met deze personages en ervaar een diepere verbinding in de wereld van Sandrock.

3. Quests na het huwelijk:

Voor degenen die in het spel in het huwelijksbootje zijn gestapt, bieden de missies na de bruiloft de kans om op een persoonlijker niveau contact te maken met je partner. Deze speurtochten beloven extra romantiek en heerlijke momenten aan je Sandrock-ervaring toe te voegen.

Werkplaatsupgrades:

1. Functie voor thuisplaatsing:

Het beheren van uw werkplaatsindeling is nu eenvoudiger dan ooit dankzij de toevoeging van de functie voor thuisplaatsing. Pas de look en feel van uw werkplaats aan door de plaatsing van objecten en structuren te optimaliseren, zodat deze bij uw creatieve visie passen.

2. Kenmerken kas en fabriek:

Verhoog de productiviteit van uw werkplaats met de introductie van kas- en fabrieksfuncties. Deze nieuwe toevoegingen zullen uw productiemogelijkheden verbeteren, waardoor u efficiënter kunt knutselen en creëren.

3. Garderobefunctie:

Blijf georganiseerd en stijlvol met de nieuw toegevoegde kledingkastfunctie. Toon uw outfitcollectie en houd uw kleding netjes georganiseerd, zodat u altijd klaar bent voor elke gelegenheid.

Gameplay-eigenschappen:

1. Gevaarlijke ruïnes van het noordelijke ruimteschip:

Test je vaardigheden en moed in de Northern Starship Hazardous Ruins. Deze uitdagende nieuwe locatie biedt waardevolle bronnen en belooft een boeiende en opwindende ervaring.

2. Toevoeging van kinderen:

Breid je gezin uit door maximaal 2 baby’s te baren of te adopteren met je geliefde NPC in de stad. Deze hartverwarmende functie voegt een nieuwe dimensie toe aan je Sandrock-leven.

3. NPC-uitrusting:

De crowdfundingdoelen van Kickstarter hebben alternatieve kledingopties voor NPC’s ontgrendeld. Communiceer met personages die nu een diversere en aantrekkelijkere garderobe hebben.

4. NPC DLC’s:

Met de toevoeging van NPC DLC’s wordt je ervaring na de bruiloft nog rijker. Verken Sandrock samen met je geliefde en beleef samen nieuwe avonturen.

5. Zandbak in het vernieuwde museum:

Visliefhebbers zullen de toevoeging van een zandbak in het vernieuwde museum op prijs stellen. Deze toevoeging verbetert de viservaring en biedt meer mogelijkheden voor ontspanning en vrije tijd.

Optimalisaties

– De 1.1.4-update brengt ook verschillende optimalisaties met zich mee om de in-game-ervaring te verbeteren. Deze omvatten aanpassingen aan de weergavegrootte van montage-items, een verbeterde plaatsing van tuinmeubilair en een soepelere en responsievere gameplay-ervaring met nauwkeurig afgestemde spring- en demontagemechanismen.

– De creditsinterface is verfijnd om een ​​leukere interactie-ervaring te bieden.

Kwaliteit van leven:

– Workshopliefhebbers zullen blij zijn te horen dat de maximale grootte van workshopruimtes is uitgebreid van 15×15 naar 20×20, waardoor creatievere en ruimere ontwerpen mogelijk zijn.

– Werpvaardigheidsniveau 2 biedt nu betere werpmogelijkheden met een langere vliegafstand.

– NPC-interacties zijn verbeterd met uitgebreide NPC-wensen, meer foto- en interactie-opties en extra manieren om de gunst van NPC’s te vergroten. Leg gedenkwaardige momenten vast met mounts en geniet van verbeterde beloningen voor museumdonaties.

Visuele verbeteringen:

– De update past het zichtbaarheidsbereik van bronpunten aan, waardoor een evenwichtigere verkenningservaring wordt geboden.

– Geleidelijke verschijnings- en verdwijningseffecten van objecten zijn geoptimaliseerd voor vloeiendere overgangen.

– De Mahjong-minigame is verbeterd voor een leukere game-ervaring.

– De kaart geeft informatie nu duidelijker weer, waardoor de navigatie wordt verbeterd.

– Vroege ontmoetingen met ballonkisten zijn verfijnd voor een boeiendere gameplay-ervaring.

– De manier waarop items worden weergegeven wanneer dit nodig is voor missies en verzamelstations is gestroomlijnd voor verbeterde toegankelijkheid.

– Cameraaanpassingen voor bepaalde missies verbeteren het algehele spelersperspectief.

Bugfixes:

– Er zijn verschillende bugfixes geïmplementeerd om missiegerelateerde problemen aan te pakken en een soepelere game-ervaring te garanderen.

Conclusie

De My Time at Sandrock 1.1.4-update voor de Nintendo Switch-versie is een gamechanger en biedt een scala aan nieuwe content en verbeteringen. Of je nu romantische speurtochten doet, je werkplaats optimaliseert of de Northern Starship Hazardous Ruins verkent, deze update heeft iets voor elke Sandrock-avonturier. Geniet van een meer verfijnde en meeslepende ervaring met visuele verbeteringen en verbeteringen in de levenskwaliteit. Duik terug in Sandrock en begin aan nieuwe avonturen met deze spannende update.

Veelgestelde vragen
 • Vraag 1: Hoe krijg ik toegang tot de nieuwe romantische speurtochten in My Time at Sandrock 1.1.4?
  • A1: Om toegang te krijgen tot de nieuwe romantische missies, moet je een sterke relatie opbouwen met de in aanmerking komende personages en vooruitgang boeken in hun individuele verhaallijnen.
 • Vraag 2: Welke voordelen bieden de werkplaatsupgrades in deze update?
  • A2: Werkplaatsupgrades in deze update, zoals de functie voor plaatsing van huizen en uitbreidingen van kassen en fabrieken, verbeteren de functionaliteit en productiviteit van uw werkplaats.
 • Vraag 3: Kan ik kinderen in het spel laten deelnemen, en hoe werkt het?
  • A3: Ja, je kunt kinderen krijgen in My Time at Sandrock. Je kunt twee baby’s baren of adopteren met je geliefde NPC in de stad.
 • Vraag 4: Wat zijn NPC DLC’s en hoe verbeteren ze de ervaring na de bruiloft?
  • A4: NPC DLC’s bieden nieuwe avonturen en activiteiten waar jij en je partner samen van kunnen genieten in Sandrock, waardoor je ervaring na de bruiloft wordt verbeterd.
 • Vraag 5: Zijn er wijzigingen in de NPC-interacties en -relaties in deze update?
  • A5: Ja, er zijn verschillende verbeteringen aan de NPC-interacties, waaronder uitgebreide wensen, meer foto-opties en meer manieren om gunst op te bouwen bij NPC’s, waardoor je relaties in Sandrock nog dynamischer en boeiender worden.