My Time At Sandrock’s – Lonely Hearts Coterie Trailer

My Time At Sandrock’s – Lonely Hearts Coterie Trailer

Pathea Games heeft My Time at Sandrock iets eerder onthuld, het officiële vervolg op My Time at Portia.

Nu de game zijn Kickstarter crowdfunding-doel met een enorme marge verbrijzelt, hebben we enkele van de romantische affaires die spelers in Sandrock kunnen ervaren nader bekeken!

De ontwikkelaar heeft een nieuwe trailer en informatie uitgebracht waarin enkele van de vrijgezellen en vrijgezellen worden belicht die spelers in het spel kunnen spelen. Dit zijn onder meer de personages Owen, Amirah, Qi en Elsie – die afkomstig zijn uit alle lagen van de bevolking!

video
play-rounded-fill

Lonely Hearts Coterie Persoonlijke advertenties

Ondanks alle enorme vooruitgang die we hebben geboekt in onze post-Peach-samenleving, kunnen de Free Cities soms een eenzame plek zijn, en met een bevolking die nog steeds een dieptepunt heeft vergeleken met het aantal vóór de Apocalyps, is dat niet zo moeilijk te geloven dat een speciaal iemand niet een van de vijfentwintig andere mensen in je kleine dorp is, maar eerder ver weg kan zijn, wachtend op je in een ander deel van de Alliantie!

Voor deze editie van Lonely Hearts Coterie reizen we diep de verzengende hitte van de Eufaula-woestijn in om de in aanmerking komende vrijgezellen en vrijgezellen van fantastische Sandrock te ontmoeten!

Owen

Owen is een lokale Sandrocker die houdt van lange wandelingen door de woestijn en van de koele smaak van Yakmel-melk na een dag hard werken in zijn salon, de Blue Moon. Als hij niet op de klok is, kun je hem vaak op het podium vinden, terwijl hij verhalen over de Oude Wereld (en meer!) In meeslepende details opzegt voor zijn vrienden en opdrachtgevers.

Owen is praktisch beroemd in Sandrock en staat erom bekend dat hij er altijd is als er een behulpzame hand nodig is. Hij staat bekend als een van de meest behulpzame Sandrockers en had hierover het volgende te zeggen: “Je laat me blozen! Ik doe wat mijn moeder me altijd heeft geleerd, namelijk anderen behandelen zoals jij behandeld wilt worden! ”

Owen identificeert zichzelf ook als een muziekfan die dol is op live optredens in zijn salon. Kom langs voor een show en zeg hallo!

Favoriete activiteiten: Zandvissen, chatten in de salon, sandsurfen

Amirah

Amirah is een juweel met zachte stem uit de woestijn, afkomstig uit Barnarock. Ze heeft gezegd dat ze relatief nieuw is bij Sandrock en dacht dat dit kleine project een goede manier zou zijn om nieuwe vrienden te ontmoeten! “De woestijn is alleen een eenzame plek als je het laat zijn,” voegde ze eraan toe.

Ze nodigt iedereen die geïnteresseerd is uit om langs te komen in haar winkel om wat van haar aardewerk en sculpturen te bekijken, kunst te bespreken en een rustige plek te hebben om te genieten van haar persoonlijke draai aan de Sandrock-favoriet, Sand Tea!

Favoriete activiteiten: kunst maken, bezienswaardigheden bekijken, zonsondergangen in de woestijn bekijken met vrienden.

Qi

Dr. Qi, wetenschappelijk onderzoeker extraordinaire, opende dit LHC-interview met de stelling: “Je bedoelt dat je hier niet bent over de advertentie die ik heb geplaatst voor een Type 0X-datalezer? Ik snap het … Nou, je bent nu hier. Ik veronderstel dat het onbeleefd zou zijn om sommige van uw verhoren niet te behandelen. ”

Zijn reacties waren als volgt:

V: Wat zijn enkele van uw hobby’s?
A: Wetenschap.

V: Is wetenschap moeilijk?
A: Geweldig.

V: Wat zijn enkele van de moeilijkheden waarmee u te maken kreeg bij uw meest recente project?
A: Ja.

V:… Heeft u iemand waarin u geïnteresseerd bent?
A: privé.

V: Wat is dat voor ding daar?

A: Ah, ja, je hebt een scherp oog voor technologie uit de Oude Wereld; dat “dingetje” was hoogstwaarschijnlijk een onderdeel van een soort navigatiebaken dat ooit in een schip was ingebed dat naar de sterren kon reizen; de kennis die het verbergt is ongetwijfeld fenomenaal en als ik gewoon de juiste datalezer kan vinden … Oh, eh … Mijn excuses, ik ben een beetje van het onderwerp af, en … ik … vertrouw erop dat ik je vragen voldoende heb beantwoord …?

In plaats van het lot te verleiden, besloot deze verslaggever het interview hier te beëindigen. Hoewel de gewaardeerde Dr. Qi misschien niet de in aanmerking komende vrijgezel is waarvoor hij oorspronkelijk was ingelijst, moet u weten dat hij een zeer enthousiaste wetenschapper is die veel te bieden heeft; de enige vraag die overblijft is deze: is er een opening… in zijn hart?

Favoriete activiteiten: onderzoek

Elsie

Elsie komt uit Sandrock, is geboren en getogen, maar helaas zou ze zich niet lang genoeg op dit interview concentreren om zinvolle informatie te geven.

“Ik doe dit alleen om mijn vader te laten zwijgen!” was het enige antwoord dat werd gegeven, maar de vraag was: “Wat is je favoriete boerderijdier?” Of dit al dan niet als een reactie kan worden beschouwd, blijft ter discussie staan. Kort na deze onrustige uitwisseling sprong ze op een paard en reed weg.

Desalniettemin is deze verslaggever er zeker van dat ze een prima jongedame is die de ambities van een aantal dappere vrijers waardig is.

Favoriete activiteiten: paardrijden, onvoorspelbaar gedrag, verslaggevers lastig vallen

My Time at Sandrock staat gepland voor lancering op Nintendo Switch en andere consoles in de zomer van 2022.

Ad