My Way-reclame met Animal Crossing: New Horizons

My Way-reclame met Animal Crossing: New Horizons

Nintendo onthulde een nieuwe promo onder de naam Nintendo Switch My Way. De nieuwste commercial gaat helemaal over Animal Crossing: New Horizons, dat iets meer dan een maand verwijderd is van de lancering.

Sommige nieuwe gameplay-beelden en communicatie tussen twee Nintendo Switch Lite-gebruikers worden getoond.

video

Over Animal Crossing: New Horizons

Geliefde franchise Animal Crossing maakt zich op voor zijn Nintendo Switch-debuut! Als je door de drukte van het moderne leven wordt getroffen, heeft Tom Nook een nieuwe onderneming in petto waarvan hij weet dat je er dol op zult zijn: het Nook Inc. Deserted Island Getaway-pakket! Natuurlijk, je hebt paden gekruist met kleurrijke personages dichtbij en ver weg. Had een geweldige tijd als een van de stadsbevolking.

Misschien heeft hij zelfs een nieuw blad omgedraaid en zich toegewijd aan de openbare dienst! Maar diep van binnen, is er geen deel van jou dat verlangt naar vrijheid? Dan is misschien een lange wandeling op het strand van een verlaten eiland, waar een rijke rijkdom aan ongerepte natuur wacht, precies wat de dokter heeft besteld! Vreedzame creativiteit en charme wachten op je terwijl je je mouwen oprolt en je nieuwe leven maakt wat je maar wilt. Verzamel middelen en maak alles van schepselcomfort tot handige hulpmiddelen. Omarm je groene duim terwijl je op nieuwe manieren met bloemen en bomen communiceert.

Zet een woning op waar de regels van wat er binnen en buiten gaat niet meer van toepassing zijn. Maak vrienden met nieuwkomers, geniet van de seizoenen, polsstokspringen over rivieren terwijl je verkent, en meer! Deze nieuwe toevoeging aan de Animal Crossing-serie lanceert 20 maart 2020, exclusief voor het Nintendo Switch-systeem.

Animal Crossing: New Horizons komt op 20 maart aan voor de Nintendo Switch-reeks van systemen.

Ad