Mythische Pokemon Zarude’s kenmerkende beweging onthuld

Mythische Pokemon Zarude’s kenmerkende beweging onthuld

The Pokémon Company International en Nintendo onthulden de kenmerkende zet van de Mythische Pokémon Zarude, Jungle Healing.

Zarude is een Dark- en Grass-type Pokémon die naar believen wijnstokken kan laten groeien vanuit de achterkant van zijn nek, zijn polsen en de voetzolen.

Over Zarude

Naam: Zarude
Categorie: Rogue Monkey Pokémon
Hoogte: 5′11 ″
Gewicht: 154,3 pond.
Type: donker / gras

Zodra Zarude level 90 bereikt, kan het Jungle Healing leren, een unieke zet die alleen hij kan leren. In deze Grass-type statusbeweging wikkelt de Pokémon zijn wijnstokken rond bomen, absorbeert hij hun energie en geeft die energie vervolgens vrij in combinatie met die van zichzelf.

Genezende kracht straalt uit over het gebied en geneest zowel Zarude als zijn bondgenoot Pokémon – herstelt hun HP en geneest hen van alle statusomstandigheden. Zarude is alleen beschikbaar in de videogames Pokémon Sword en Pokémon Shield en kan niet worden aangetroffen in normale gameplay.

Pokémon Sword en Pokémon Shield, gelanceerd in november 2019, zijn de nieuwste titels in de belangrijkste Pokémon-videogameseries en zijn beschikbaar op Nintendo Switch ™ -systemen.

Ad