Nadir: A Grimdark Deck Builder komt spoedig

Nadir: A Grimdark Deck Builder komt spoedig

Een eShop-vermelding suggereert dat de Nintendo Switch-versie van Nadir: A Grimdark Deck Builder zeer binnenkort beschikbaar zal zijn. De datum van 20 februari 2023 wordt weergegeven als beschikbaar op de winkelwebsite.

video
play-rounded-fill

Over Nadir: een Grimdark Deck Builder

Volgens de officiĆ«le beschrijving van de game is Nadir “een grimmig kaartspel-bouwend rogue-achtig avontuur, met artwork dat schroeit van hels vuur en verbazingwekkende ideeĆ«n rechtstreeks uit Dante’s Divine Comedy.” Blijf hieronder lezen voor meer informatie.

Neem deel aan kaartduels waarin elk van je kaarten, of het nu blauw of rood is, op twee verschillende manieren kan worden gespeeld. Zoek een evenwicht tussen beide in uw voordeel, maar doe dit met de nodige voorzichtigheid, aangezien elk van uw acties de mogelijkheden van de tegenstander aanwakkert.

Verwerf tijdens je reizen rode en blauwe krachten en combineer ze om unieke dubbele kaarten te maken. Op deze manier kun je het kaartspel vormen op een manier die het beste bij je past, zodat je je beter kunt voorbereiden op dreigende uitdagingen en zo lang mogelijk in leven kunt blijven.

Je kunt nieuwe personages, kaarten en kooplieden in het spel ontgrendelen door middelen te verzamelen op expedities en deze te gebruiken om de stad Nadir te laten groeien. Bouw je koninkrijk op in de onderwereld om je kansen in volgende gevechten te vergroten en dichter bij het verslaan van het monster te komen, zodat je meer Sins kunt openen.

Je strategie zal aanzienlijk moeten worden aangepast om de unieke uitdagingen van elk van de Sins aan te kunnen. Het begrijpen ervan en het formuleren van een plan om het tegen te gaan, zijn essentiƫle stappen in het proces van het bouwen van een formidabel kaartspel en het winnen van elk duel.

Er is aangekondigd dat de Nadir: A Grimdark Deck Builder-game beschikbaar zal worden gesteld om te downloaden in de Nintendo Switch eShop. De prijs is vastgesteld op $ 19,99.