NAIRI: Rising Tide komt in 2021

NAIRI: Rising Tide komt in 2021

HomeBearStudio heeft een vervolg aangekondigd op NAIRI: Tower of Shirin genaamd NAIRI: Rising Tide. De game is momenteel in ontwikkeling en staat gepland voor 2021.

Aangezien NAIRI: Tower of Shirin werd uitgebracht voor Nintendo Switch, is de kans groot dat hetzelfde zal gebeuren voor NAIRI: Rising Tide.

Over NAIRI: Rising Tide

HomeBearStudio is verheugd te onthullen dat NAIRI: Rising Tide in ontwikkeling is en gepland is om in 2021 te lanceren.

Om het nieuws te vieren, heeft het team een ​​gratis proloog aangekondigd die spelers een voorproefje van 20 minuten geeft in het volgende deel van deze boeiende serie!

video

 

Het verhaal gaat verder in het langverwachte tweede hoofdstuk van NAIRI. In dit grafische avontuur zet Nairi haar gevaarlijke zoektocht om haar familie te redden voort, waarbij ze de groezelige sloppenwijken van de Tower of Shirin achter zich laat.

In NAIRI: Rising Tide proberen Nairi en haar metgezellen de vele gevaren te overwinnen bij het betreden van de hogere districten van de corrupte stad Shirin, aangezien een apocalyptische profetie alles dreigt te verslinden.

Functies

  • Levendig met elkaar verbonden bovenwereld, compleet met mysterieuze ruïnes die wachten om ontdekt te worden!
  • Duik in afgelegen puzzel-kerkers en los hun vele uitdagende hersenkrakers op!
  • Charmant, maar melancholisch verhaal geschreven om spelers van alle leeftijden te boeien!
  • Unieke, liefdevol met de hand getekende kunststijl die doet denken aan Studio Ghibli en Disney!
  • Tal van geheel nieuwe personages die klaar staan ​​om je te charmeren … en om je hulp te vragen!
  • Gloednieuwe functies voor levenskwaliteit, zoals een kaart en een snel reissysteem!
  • Een vernieuwd voorraadsysteem zorgt voor creatievere artikelcombinaties!
  • Meer interessante beloningen en schatten om te verzamelen!
  • Meer aanpasbaar hintsysteem om uw ervaring beter af te stemmen!

In de gratis downloadbare Prologue van NAIRI: Rising Tide is de scène klaar voor wat een spannend tweede hoofdstuk zal worden. Spelers puzzelen zich een weg door prachtig met de hand getekende omgevingen en ontmoeten onderweg interessante nieuwe – en bekende – personages!

Fans van klassieke point-and-click-avonturen kunnen genieten van veel uitdagende puzzels, terwijl nieuwkomers voorzichtig kunnen worden begeleid door een prachtig landschap dat doet denken aan Studio Ghibli of Disney, compleet met een geïnspireerde cast van talloze charmante personages die smelt je hart … en sommige die het kunnen bevriezen!

Ad