Nairi: Tower of Shirin komt

Nairi: Tower of Shirin komt

Het team van HomeBearStudio heeft aangekondigd dat Nairi: Tower of Shirin naar de Nintendo Switch eShop zal gaan. De point-and-click avontuur titel komt binnenkort op het nieuwste platform van Nintendo en ziet er nogal indrukwekkend uit.

video
play-rounded-fill

Over NAIRI: Tower of Shirin

NAIRI: Tower of Shirin is een speciale mix van point en click adventure puzzelspel met verbluffende graphics en een cast die het zijn eigen unieke kwaliteit geeft die bij uitstek geschikt is voor de Nintendo Switch. De game zit vol met schattige visuals en personages, in een onrustige wereld die iedereen zal aanspreken die op zoek is naar een sterk verhaal en een puzzelervaring.

De speler volgt Nairi, een gehavend meisje uit de hogere klasse, en Rex, een door de gangster gekeerde geleerde, terwijl ze een duister mysterie blootleggen dat de mysterieuze toren van de oasestad Shirin met zich meebrengt. Nairi is een jonge vrouw uit de rijke wijk Shirin, de oasisestad waar het spel plaatsvindt. Wanneer een plotseling incident haar dwingt haar rijke, beschutte leven in de steek te laten, belandt ze in het louche lager gelegen deel van de stad, geregeerd door bendes.