Narcos videogame Lente 2019

Narcos videogame Lente 2019

Curve Digital heeft aangekondigd dat televisieshow Narcos een videogame rond de serie zal krijgen. De game komt in het voorjaar van 2019 naar de Nintendo Switch en andere platforms, dus het is nog ver weg.

Narcos details

Curve Digital, de snelgroeiende Britse spellenuitgever, heeft een deal gesloten met Gaumont, het oudste filmbedrijf ter wereld en producent van Narcos, om een ​​videospel te produceren op basis van de Golden Globe en Emmy® award-genomineerde televisieseries.

Momenteel, in productie voor seizoen 4, beschrijft Narcos de ware opkomst van de macht van drugsbaronnen en de explosie van cocaïnehandel in de wereld. Narcos blijft in populariteit over de hele wereld groeien, met seizoen 3-première als het meest gevraagde digitale origineel in de VS en een van de top vijf wereldwijd volgens Parrot Analytics. Beschikbaar voor weergave op ‘s werelds meest populaire streamingservice, Netflix, de show is momenteel beschikbaar in meer dan 130 landen.

De overeenkomst met Curve Digital werd bemiddeld door Evolution USA, het wereldwijde licentieagentschap van Gaumont, bijgestaan ​​door licentiegever Simon Kay van AT New Media.
“Narcos is een fantastische licentie voor ons om mee te werken”, zegt Curve Digital MD Jason Perkins. “Deze veelgeprezen show van Gaumont leent zich perfect voor de uitvoering van een videogame en we zijn enthousiast en trots om dit op de markt te brengen.”

Het Narcos-spel wordt ontwikkeld door het zusterbedrijf van Curve Digital, Kuju. Hoofd van Studio Brynley Gibson: “We kijken uit naar een game die past bij de fantastische verhaallijn en korrelige actie van de Netflix-serie. We zijn enorm enthousiast en hebben een aantal fantastische gameplay-elementen in de werken die zowel fans van de show als gamers zullen plezieren. “

“Curve Digital is een toonaangevende uitgever van videogames en we vertrouwen erop dat ze onze eerste Narcos-consolegametitel ontwikkelen en maken die onze miljoenen Narcos-fans zal verrassen, zodat ze zich kunnen bezighouden met de verhaallijnen en personages die ze in het verleden hebben leren kennen drie seizoenen, “voegde Tim Stephen, hoofd van de juridische en zakelijke aangelegenheden van Gaumont, toe.

De aankondiging van het Narcos-spel komt omdat Curve Digital zijn grootste hit tot nu toe beleeft met Human: Fall Flat, dat meer dan drie miljoen wereldwijde verkopen heeft gegenereerd.

Het Narcos-videogame zal in het voorjaar van 2019 op alle belangrijke formaten worden uitgebracht.

Ad