NASCAR Rivals – Launch trailer

NASCAR Rivals – Launch trailer

De lanceringstrailer voor NASCAR Rivals van Motorsport Games is nu online. De racegame is onlangs uitgekomen en is alleen beschikbaar op Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Over NASCAR Rivals

In NASCAR Rivals kunnen spelers op verschillende manieren strijden en racen. Er is voor elk wat wils. In “Race Now” kunnen spelers elke coureur of elk team kiezen en racen op elk NASCAR Cup Series-circuit in 2022. “Career Mode” laat spelers hun eigen stempel drukken op de sport door lid te worden van een bestaand team of hun eigen team te maken en hun chauffeur onderweg. In ‘Challenges’ worden spelers in situaties gebracht die zijn gebaseerd op echte gebeurtenissen op de baan om te zien of ze het in zich hebben om de uitdaging te voltooien.

Bij NASCAR Rivals draait alles om het vinden van tegenstanders op de baan of onderweg. Het heeft verschillende “Multiplayer”-functies die gebruikers veel manieren bieden om tegen anderen op het circuit te racen. In de modus “Split Screen” kunnen spelers racen tegen hun vrienden met behulp van de Nintendo Switch Joy Cons. In de “Multiplayer”-modus kunnen spelers online racen tegen 15 andere spelers van overal ter wereld. Lokale multiplayer is een nieuw onderdeel van het spel waarmee spelers kunnen racen tegen maximaal zeven andere spelers op een lokaal netwerk.

In de nieuwe Nintendo Switch-game van Motorsport Games kunnen coureurs hun eigen unieke verfbeurten maken met behulp van de verbeterde ‘Paint Booth’, waarmee fans hun auto’s op veel manieren kunnen aanpassen. Je kunt ook unieke coureursavatars maken met verschillende looks, sponsorlogo’s en meer.

Motorsport Games heeft NASCAR Rivals gemaakt zodat fans ten volle kunnen genieten van alle intensiteit en spanning van NASCAR en gemakkelijker toegang hebben tot de game via Nintendo’s draagbare Switch-console. Fans kunnen nu NASCAR meenemen en overal tegen hun rivalen racen, van het circuit tot hun huis en overal daartussenin.

Deze nieuwste toevoeging aan de officieel gelicentieerde NASCAR-videogameserie brengt het plezier en de intensiteit van de NASCAR Cup-serie rechtstreeks in de handen van gamers overal met de Nintendo Switch-console. Het voegt ook nieuwe functies toe die de rijervaring voor spelers verbeteren.

NASCAR Rivals kunnen zowel in winkels als online worden gekocht.