NBA 2K Playgrounds 2 All-Star gratis update beschikbaar

NBA 2K Playgrounds 2 All-Star gratis update beschikbaar

Saber Interactive en 2K Games hebben een gratis DLC-update uitgebracht voor alle eigenaren van de NBA 2K Playgrounds 2.

video
play-rounded-fill

Nintendo Switch-bezitters van het spel kunnen nu de All-Star DLC-update downloaden, die de 2019 NBA All-Star speeltuin in Charlotte en een speciale Valentijnsdag speeltuin toevoegt. Een paar outfits en tientallen nieuwe spelers zijn ook toegevoegd.

Gratis update voor alle sterren

2K heeft de nieuwste gratis DLC-update vrijgegeven voor NBA 2K Playgrounds 2, het all-star twee-op-twee arcadebasketbalspel van ontwikkelaar Saber Interactive voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, Xbox One, Nintendo Switch ™ en Windows PC.

Deze nieuwe DLC is beschikbaar op alle platforms en voegt de 2019 NBA All-Star speelplaats in Charlotte en een speciale Valentijnsdagspeelplaats toe. Met een hele reeks nieuwe cosmetische outfititems met thema rond beide speeltuinen en tientallen nieuwe spelers om te ontgrendelen, is er genoeg nieuwe content voor gamers om van te genieten!

De update introduceert ook opwindende nieuwe dagelijkse uitdagingen met in-game-beloningen, waaronder een nieuw item waarmee personages naar Diamond kunnen stijgen, plus de mogelijkheid om wereldwijd te concurreren en de Prestige Ring te winnen in de gloednieuwe, niet-gerankte Championship-modus. Er zijn een aantal nieuwe stabiliteitsverbeteringen en -verbeteringen op basis van feedback van de community, inclusief de mogelijkheid om nu relevante speleruitdagingen te zien in het pauzemenu.